The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Advance Paris X-i1100 integrált erősítő

Az Advance Paris X-i1100-as integrált erősítő a gyártó teljesen megújult erősítő választékának aktuális csúcsmodellje, ennek megfelelő impozáns megjelenéssel, műszaki tartalommal és kiviteli minőséggel.

Érdekesen alakul a jelenlegi Advance Paris integrált erősítő választék, amelyben klasszikus modellek és napjaink kívánalmainak megfelelően streamerrel kiegészített típusok egyaránt megtalálhatók. A korábbi sorozatból az X-i75-ös egyelőre még a kínálatban marad, utána pedig az új X-i1100 következik, a kettő olcsóbb típust azonban már a streamerrel egybeépített, minden szempontból drasztikusan megváltozott PlayStream A5 és A7 modellek váltották fel. Igazából az X-i1100 is már több mint egy klasszikus integrált erősítő, mivel DA konvertereket is kapott, USB bemenete révén pedig számítógépekről is lehet zenélni vele. 

Az impozáns külsővel és a jól ismert kék Deprez műszerekkel rendelkező X-i1100 erősítőt teljes egészében Franciaországban tervezték a kifinomult hangzást és a nagy teljesítményt egyaránt kiemelt célként kezelve. Merev és stabil készülékházát a különböző részegységek káros egymásra hatásainak és interferenciáinak kiküszöbölése érdekében öt különálló rekeszre osztották fel, hogy az előerősítőnek, a végerősítőnek, a vezérlő és a digitális áramköröknek, valamint a tápegységnek egyaránt saját jól elkülönített kis „birodalma” legyen.

Vérbeli high-end típushoz illően a készülékbe kizárólag szigorúan válogatott kiváló minőségű alkatrészek kerültek beépítésre, úgymint fém réteg ellenállások és polipropilén kondenzátorok. A látványos külső dimenziókhoz látványos teljesítmény értékek párosulnak; 8 Ohmos terhelésen egészen pontosan 2×220 W AB-osztályban, míg az első wattok a High Bias funkciónak köszönhetően még kifinomultabb A-osztályban kerülnek megszólaltatásra. Ahogy a hangerőt növeljük az egység automatikusan átvált AB-osztályba, és onnantól már lényegében hangsugárzótól függetlenül bátran lehet tolni neki.
Az X-i1100 jókora hátlapján a Phono MM és a különféle line analóg csatlakoztatási lehetőségek mellett optikai illetve koax digitális bemenetek, valamint USB port is találhatóak. Az előbbieken keresztül érkező digitális jeleket 24 bit/192 kHz-es Burr Brown konverter veszi kezelésbe, míg az X-MOS Asynchrone USB bemeneten a „Masters” fájlok feldolgozása is lehetővé válik.

Az X-i1100 fontosabb műszaki paraméterei:
Teljesítmény: 2×220 W (8 Ohm)
Teljesítmény: 2×400 W (4 Ohm)
Frekvencia átvitel: 10 Hz – 72 kHz
Frekvencia átvitel (digitális): 10 Hz – 24 kHz
Torzítás:<0.025%
Digitális torzítás: <0.006%
Jel/zaj arány:≥104dB
Csatorna elválasztás: ≥86dB
Transzformátor teljesítménye: 700 VA
Tömeg: 24,8 kg
Méretek: 430×210×425 mm

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu