The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megújult az Auralic teljes G2 sorozata

Az Auralic kategóriánként újítja meg a különböző terméksorozatait, a népszerű G2 és GX családokat, melyek közül elsőként a G2 került sorra, aminek tagjai G2.1-es modellekként folytatják tovább sikeres pályafutásukat.

A minőségi hálózatos zenehallgatás hívei között népszerű G2-es készülékek esetében a gyártó most érezte úgy, hogy minden kiválóságuk dacára mind hardveres, mind szoftveres területen ideje továbbfejleszteni a tudományaikat, ezért a modellek számos részegységére kiterjedő módosításokat hajtott végre, aminek köszönhetően mindegyik típus valósággal újjászületve léphet a vásárlóközönség elé.

A G2.1 jelű modelleknél a gyártó elsőként a komplex szerkezetek mechanikus csillapítását, illetve árnyékolását javította tovább egy a korábbinál összetettebb, kettős burkolattal, ami egyfajta ház a házon belül kialakítást eredményezett. A külső váz, ami egyúttal a szerkezet merevségét is biztosítja, továbbra is nagy szilárdságú alumíniumból készül. Ebbe a kasztniba került beépítésre egy második, rézből készült "készülékház", ami magát az elektronikát tartalmazza, és a réznek köszönhetően a korábbinál is hatékonyabb EMI (elektromágneses interferencia) árnyékolást biztosít. A készülék szintén megújult, igazi nehézsúlyú alváza szintén tovább merevíti a G2.1 készülékeket és növeli a rezonanciákkal szembeni ellenállásukat is. A készülékek négy újonnan fejlesztett lábbal rendelkeznek, melyeknek belsejében 6 darab eltérő merevségű rugó található. Az összesen 6 rugóból és 4 tárcsából álló szendvics szerkezetű lábakat precízen a G2.1 modellekhez hangolták, így azok maximális hatékonysággal képesek a készülékek mechanikai elcsatolására. A modellek új előlapja tovább növeli a tömegüket és ezáltal a stabilitásukat, külsőleg pedig ugyanolyan visszafogottan elegáns stílust képvisel, amit az Auralic modellek esetében mindig is megszokhattuk.

Auralic new G2

Az új, G2.1 modellek USB portjai a korábbinál nagyobb áramot képesek biztosítani a nagyobb fogyasztású külső eszközöknek, aminek köszönhetően a nagyobb áramigényű vagy esetlegesen ingadozó fogyasztású külső merevlemezeket is jóval magabiztosabban kezelik az a megújult Auralic lejátszók.

CD lejátszás és CD rip fukció
Az Auralic mérnökei a módosítások során a felhasználók kéréseit is messzemenően figyelembe vették, így az új Lightning OS 7.0 érkezésével elérhetővé tették a CD lejátszást is USB porton keresztül. A CD lemezek beolvasása során a készülék minden egyes szektort többször beolvastat a csatlakoztatott külső eszközzel, hogy a lehető legpontosabb adatfolyamot tudja kinyerni a lemezről. A kiolvasott adatok természetesen az Auralic saját memóriájába kerülnek, amiből már a G2 modellek nagy pontosságú órajelét használva játsszák le őket. Ennek a megoldásnak köszönhetően például az Aries G2.1 egy olcsó CD meghajtó hozzáadásával akár sokkal jobb hangú CD transzportként működhet, mint számos drága futómű. Ha pedig már kiolvassa a készülék az adatokat, természetesen nem marad el az elmentés lehetősége sem, így a berippelés is egyszerre megoldható.

Az G2.1 modellek nagyjából az elődeikhez hasonló árakon kerülnek forgalomba, azok a felhasználók azonban, akik valamiért mégis egy G2-es készüléket szeretnének, egy ideig egyedileg még azokból is rendelhetnek.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu