The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Újdonságok a 80 éves EMT-nél

Személyre szabott specifikáció és JSD Anniversary hangszedő

2020 júniusától elérhető az EMT-nél egy speciális szolgáltatás, miszerint személyre szabhatjuk a vásárolni kívánt hangszedők specifikációját. Azaz kedvünkre választhatunk, hogy ezüst- vagy nagy tisztaságú réztekercs legyen a hangszedőben, ennek mekkora legyen az impedanciája, és ezzel összefüggésben a kimeneti feszültség mértéke is. 

Ez a lehetőség nemcsak az új termékeknél elérhető, hanem a korábban vásárolt, a Dream Audio Components-en keresztül felújításra a gyárba küldött EMT hangszedőkre is vonatkozik.
A pontos beállítási opciókat az alábbi táblázat tartalmazza:

tablazat

Emellett a nagy múltú, professzionális hangszedő gyártó cég 80.évfordulója alkalmából limitált (összesen stílusosan 80 db),  jubileumi kiadású hangszedővel lepi meg a zeneszerető közönséget: ez az EMT JSD Anniversary. 

EMT2

A JSD Anniversary limitált kiadású referencia hangszedő titán testet kapott, amely viszonylag kis tömeggel rendelkezik annak ellenére, hogy szilárdsága meglehetősen nagy, és rezonancia kezelése remek. A JSD Anniversary multi radiuszú (multi-facet) polírozott gyémánt tűvel rendelkezik, zafír tűszárral és tiszta ezüst tekerccsel kombinálva.

Igazi csemegének ígérkezik a gyűjtők számára, a mester darabok 2020 augusztusától lesznek elérhetőek.

Dream Audio Components
+3630 619 1957
dreamaudiocomponents.hu