The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megérkezett a Lindemann Audio Musicbook Source CD

A gyártó meghallgatta vásárlóinak és partnereinek kérését és a tavalyi év végén bemutatkozott Source hálózati lejátszónak elkészítette a CD lejátszóval kiegészített változatát, amely már meg is érkezett a hazai forgalmazóhoz.

Az ilyen módon immár a korábbi MusicBook 25 modellt idéző Source CD slot-in rendszerű CD meghajtója gyors és csendes működésű. A használata rendkívül egyszerű és praktikus; az egység megjelenik a Lindemann alkalmazásban a források között és az appon keresztül kényelmesen lehet az összes funkcióját irányítani. A lejátszó szolgáltatásainak repertoárja természetesen a CD text megjelenítést is magába foglalja. A lemezek lejátszása értelemszerűen ugyanúgy a készülék kiváló DA konverterének közreműködésével történik, ami a jeleket felskálázza DSD256-ra, femto órajelének köszönhetően pedig irgalmatlanul pontos időzítéssel rendelkezik. Mindezek révén a Source CD-vel felhasználó valósággal újra felfedezheti a lemezgyűjteményét és teljességgel kiaknázhatja a kis ezüstkorongokban rejlő minőségi potenciált.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu