The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hasznos firmware frissítést kapott a Denon Home sorozat

Amint az a sorozat modelljeiről készült tesztjeinkből is kiderült, a Denon Home hangszórók méretükhöz képest meglepően jó basszussal rendelkeznek, amely miatt sok esetben szükségessé válhat az átviteli paraméterek megfelelő beállítása.

Ilyen eset lehet például, hogyha a készülékeket a falhoz közel vagy egy sarokban helyezzük el és emiatt a basszus túlvezéreltté, hétköznapi nyelven fogalmazva döngővé vagy hordóssá válik. Ezt a helyzetet a hétköznapi hangszínszabályzással, ami a másik oldalról meg egyéb problémákat okoz, kevéssé lehet kompenzálni, a valós megoldást egy kifinomult és precíz EQ jelentheti.

A Denon Home hangszórók most kaptak egy vadonatúj „Elhelyezési EQ”-t, amely a hangszóró elhelyezését a szobában (szabadon álló, egy fal mellett vagy a polcon, a sarokban) figyelembe véve szabályozza a basszus átvitelt. Az Elhelyezési EQ beállítása valós időben működik, azaz a felhasználó váltogathat a három beállítás között, és azonnal hallhatja is a hatást. A basszus a zenéktől és a felhasználó személyes ízlésétől függően hangolható be. A szokásos basszus/magas hangszínszabályozók növelik a beállítási lehetőségeket, ami azt jelenti, hogy rengeteg lehetőség van a még jobb hangzás elérésére a Denon Home hangszórókból.

A Denon Home hangszórók felső panelén közvetlenül elérhetők a hangerő, a lejátszás / szünet és a gyorsválasztás funkciók. A legfrissebb firmware-frissítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a dalokat közvetlenül a Denon Home hangszóró gombjain keresztül léptessék a telefonjuk előkeresése nélkül. Az összes Denon Home hangszóró rendelkezik Play / Pause gombbal. Ha zenét hallgat, és egyszer nyomja meg a Play / Pause gombot, az megállítja az aktuális zeneszámot. A Play / Pause kétszeri megérintésével a felhasználók átugorhatnak a következő dalra. Ha háromszor megérintik, akkor átugrik az előző műsorszámra, vagy az aktuális műsorszám elejére.

A új frissítés 2020. június 25-től már elérhető a Denon Home sorozat összes hangszórója számára, melyek a Home 150, Home 250 és a Home 350 típusok.
A felhasználóknak be kell kapcsolniuk a Denon Home hangszórójukat és csatlakozniuk kell az internetre, hogy megkapják a HEOS frissítést, mihelyt megnyitják a HEOS alkalmazást. Ha viszont a hangszóró első beállításakor az automatikus frissítést választották ki, akkor a frissítésnek már automatikusan elérhetőnek kell lennie a készüléken.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu