The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz SA-12 és PM-12 Special Edition SACD játszó és integrált erősítő

Az eredetileg kizárólag a japán piacon forgalmazott SA-12 SACD játszó és PM-12 integrált erősítő népszerűsége okán mindkét modellnek elkészítették a még jobb alkatrészekből építkező és számos hallgatásos teszt során finomhangolt Special Edition változatát, amelyek rövidesen immár nálunk is elérhetők lesznek.

A különleges KI Ruby sorozat fejlesztése során szerzett tapasztalatokra támaszkodva és a náluk elért eredményeket felhasználva a Marantz Sound Master-ek és az európai hangmérnökök együttesen alkották meg az új 12 Special Edition szériát.
Mivel a kettős PM-12 Special Edition jelű integrált erősítő tagja a maximális audio teljesítményt szeretné kihozni a PM-12 alap koncepciójából, ezért nála egy teljesen különálló, kétlépcsős kialakítást alkalmaznak, külön tápegységekkel az előerősítőhöz és a végerősítőhöz. Az áramkörök a legtisztább jel-utakat biztosítják az erősítőkhöz, amelyek csatornánként 100 W-os teljesítményt nyújtanak 8 Ohm-os terhelésen, illetve 2×200 W-ot 4 Ohm-on. A kiváló minőségű nikkelezett réz bemeneti csatlakozók és a magas tisztaságú réz hangszóró csatlakozók biztosítják a jel tisztaságát az erősítőbe való belépés pillanatától kezdve egészen a hangsugárzókra történő továbbításig.

A PM-12 Special Edition a PM-10 és a PM-KI Ruby erősítők tervezésére támaszkodik, és magába foglal egy mozgó tekercses / mozgó mágneses phono áramkör is, kiegészítve azt a Marantz Musical Premium Phono EQ áramkörrel és a Marantz HDAM technológiával, ismét csak a kompromisszummentes jeltisztaság biztosításához.

Marantz PM 12SE

A PM-12 Special Edition teljesen analóg tervezése hozzájárul a rendkívül alacsony zajszinthez és a tisztán diszkrét felépítéshez. Míg a DAC erősítőbe építése kényelmet nyújthat, a digitális áramkör természeténél fogva elektromosan zajos, és zavarhatja az erősítőn áthaladó kényes analóg jeleket. Emiatt a Marantz úgy döntött, hogy megőrzi a teljesen analóg felépítést, ezért a PM-12 Special Edition-ba nem építettek digitális egységet, így a tervezett DAC az SA-12 Special Edition lejátszóba került.

Marantz SA 12SE

Az SA-10 és a Ruby lejátszókon alapuló SA-12 SACDM-3 jelű mechanikája SACD-k, CD-k, CD-ROM-ok és DVD-ROM-ok lejátszására egyaránt képes. A készülék szimmetrikus USB-bemenettel rendelkezik, amely képes a formátumok kezelésére egészen a PCM/DXD 384kHz/32bit és a DSD11.2MHz-ig. A Marantz Musical Mastering Stream az összes PCM fájlformátumot DSD formátumra alakítja át fejlett szűrés és védett feldolgozás használatával, mielőtt a Marantz Musical Mastering Conversion az 1 bites adatfolyamot közvetlenül analóg jellé alakítja, anélkül, hogy hagyományos digitális-analóg konvertert használna. Mindennek az eredménye a kifinomult SA-12SE lejátszó, amely tökéletesen kiegészíti a PM-12SE erősítőt, és ketten együtt egy kivételes hifi párost alkotnak.

Marantz PM SA 12SE allvanyon

A Marantz PM-12SE és az SA-12SE modellek szeptembertől lesznek kaphatók a hivatalos Marantz viszonteladóknál fekete vagy ezüst-arany kivitelben.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu