The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

VPI lemezjátszók a Stream Audio választékában

Az amerikai VPI neve sokaknak talán a jó pár éve hazánkban is forgalmazott lemezmosó gépek révén csenghet ismerősen, a nagy múltú gyártó azonban elsősorban a high-end lemezjátszóknak köszönheti a hírnevét, amelyeket immár nálunk is meg lehet vásárolni.

A több mint 40 éve alapított VPI Industries Inc. egy mindmáig családi tulajdonban lévő csúcskategóriás lemezjátszókat gyártó cég, amelyet Sheila és Harry Weisfeld alapítottak. Napjainkban a céget Harry és a fia, Mathew Weisfeld vezetik és minden termékük az amerikai Cliffwoodban készül, a felhasznált alkatelemek pedig különféle amerikai gyártóktól származnak.

VPI avanger reference

A VPI Industries deklarált célja, hogy csúcskategóriás lemezjátszókat és lemezjátszó kiegészítőket készítsen elfogadható áron. Arra törekednek, hogy kizárólag minőségi alkatrészeket használjanak, amelyeket szintén az USA-ban gyártottak. Ennek okán joggal remélik, hogy megfizethető és kiváló minőségű lemezjátszókat készítenek, melyek nagyszerű hangzását a vásárlóik anélkül élvezhetik, hogy betörnének egy bankba! Ez utóbbi kitétel persze inkább az Államokra vonatkozik, mivel a hazai importőr választékában található legolcsóbb VPI, a Prime Scout is 1 millió forintba kerül, a legdrágább Avanger Titan Ultra típusért pedig 16,2 Milliót kell fizetni. Van ugyan még kettő olcsóbb típusuk is, a többiekhez képest hétköznapi kinézetű Cliffwood és a Player 1000 illetve 1500 dolláros áron, azokat azonban egyelőre nem látjuk az itthoni kínálatban.

prime scout features orig

Az említett Prime Scout egyébként a VPI mindmáig legsikeresebb és legkeresettebb típusának számít, amelyet nemrégiben felújítottak, így már elődjénél is jobb minőséget kínál változatlan áron. A 9”-os Uni-Pivot hangkarral felszerelt lemezjátszó alumínium lemeztányérral, 300 RPM fordulatú motorral és javított szigetelő lábakkal rendelkezi, és drágább társaihoz hasonlóan teljes egészében az USA-ban készült.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu