The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Matrix Audio Mini I3 és I3 Pro

A Matrix Audio Mini-I sorozatának 4. generációs készülékei elődeik klasszikus kialakítását és kiváló minőségét viszik tovább. Az új Mini-I 3 és Mini-I Pro 3 fekete és világosszürke kombinációjú alumínium házikóval, 3,3 hüvelykes LCD-kijelzővel és vadonatúj felhasználói felülettel rendelkezik, így elegáns megjelenésükhöz az eddigieknél is jobb minőség és kezelhetőség párosul.

A Mini-I készülékek saját applikávóval nem rendelkeznek, így önálló hálózati lejátszóként nem használhatók, azonban a DAC funkciójuk mellett Roon végpontként már streamelni is lehet velük. Ennek köszönhetően a Mini-I 3 és a Mini-i Pro 3 Roon hálózatba csatlakoztatva működhet lejátszóként, illetve Airplay2 és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatokon keresztül is lehet zenélni velük.

A Mini-I 3 és a Mini-I Pro 3 szimmetrikus felépítésű fejhallgató erősítőt kapott, amely bőséges teljesítményt biztosít, emellett alacsony torzítással és alacsony zajjal rendelkezik. Az új 4,4 mm-es szimmetrikus fejhallgató csatlakozóval ráadásként a felhasználók immár szimmetrikus kábellel is csatlakoztathatják a készülékekhez a megfelelő fejhallgatókat.

Matrix audio headphone dac amp

Amikor a Mini-I Pro 3 és a Mini-I 3 Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik egy LDAC kompatibilis Android eszközhöz, akkor akár 24 Bit / 96 kHz-es nagyfelbontású hang is továbbítható. Az aptX HD technológia lehetővé teszi, hogy a kompatibilis eszközök a 24Bit / 48kHz nagyfelbontású hangot vezeték nélkül továbbíthassák Bluetooth kapcsolaton keresztül. A kétsávos Wi-Fi és Ethernet kapcsolatokkal révén a Mini-I Pro 3 nagy sebességű és stabil hálózati hozzáférést biztosít. Az antennarendszerek lefedik a Mini-I 3 és a Mini-I Pro 3 Bluetooth és Wi-Fi számára elérhető különböző sávjait. (A Mini-I 3 nem támogatja a Wi-Fi kapcsolatot) A komolyabb Mini-I Pro 3 ezen felül egy MQA dekóder is, amely lehetővé teszi az MQA audio fájlok lejátszását szoftveres dekódolás nélkül, visszaadva ezáltal az eredeti felvételek hangzását.

Az előző generációs készülékekhez hasonlóan a Mini-I 3 és a Mini-I Pro 3 különféle digitális csatlakozásokkal is rendelkezik, sőt, ezek a legelső modellek az IIS LVDS bemenettel a belépő termékcsaládban, ami azt jelenti, hogy a Mini-I 3 és a Mini-I Pro 3 további teljesítményjavulást érhet el a külső audio interfészen keresztül. Az új USB Type-C csatlakozó javítja a digitális audio jelek átvitelének megbízhatóságát és hatékonyságát.
A készülékek többféle bemenettel és kimenettel is rendelkeznek, így valódi központként működhetnek az audio/video rendszerekben, amelyekben akár TV, set-top box, játékkonzol, HTPC-ből származó digitális audiojel vagy analóg audio berendezés, például még egy analóg lemezjátszó is lehet.

Matrix mini i 3 hatlap

Az új elegáns és jól átlátható felhasználói felület elsőként tartalmazza a Matrix Audio látványos 24 bites színes LCD-kijelzőjét. A kijelzőn világosan és intuitív módon jelennek meg a bemeneti csatornák, a streaming beállítások, az eszközkonfigurációk és a további hasznos információk, köztük még a szűrőgörbék és az IIS interfész-definíciók is.

A készülékek felépítésének tekintetében a gondos gyártó lényegében minden fontos részelemet újratervezett, többször beállított és alaposan ellenőrzött, a NYÁK-on például még a legapróbb részeket is gondosan átgondolták. Tovább javították a modellek tápellátását is, aminek köszönhetően mind a maximális teljesítmény, mind a zajszint meghaladja az előző generációét. A Mini-I Pro 3 megkapta a Crystek CCHD-950 femtoszekundumos órajel generátort is, amely korábban csak drágább termékekben volt elérhető, míg a Mini-I 3 nagy pontosságú aktív oszcillátorokat használ.

Matrix Audio mini i 3

A Mini-I 3 és Mini-I Pro 3 funkcionalitásának és teljesítményének javítása érdekében a gyártó természetesen további új firmware frissítéseket is ki fog adni izgalmas, új funkciókkal és további finomításokkal, így majd csak néhány egyszerű lépésre lesz szükség a készülékek naprakészen tartásához.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu