The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Accuphase C-3900 sztereó előerősítő

A cég alapításának 50. évfordulója alkalmából mutatkozott be az öt évnyi fejlesztőmunkát követően megszületett C-3900 jelű új csúcs-előerősítő, amely a jeles ünnep apropójaként lényegében a gyártó fél évszázadnyi tapasztalatát és tudását összegzi, és a műfaj új korszakát mutatja be.

Amikor az Accuphase megjelent az audio piacon az analóg világ hőskorába csöppent, egy olyan CD, letöltés, tömörítés és streamelés nélküli világba, amit ma már talán elképzelni sem tudunk. Nem véletlen hát, hogy erre az alkalomra, noha a választékukban számos menő digitális eszköz található, mégiscsak olyan klasszikus analóg készülékek bemutatásával emlékeznek meg, mint egy integrált erősítő és egy előerősítő. Ilyen módon az ugyancsak az évfordulóra időzített E-800A integrált erősítőt a C-3900 előerősítő követi.

A készülék kettő teljesen azonos AAVA áramkörből álló Dual Balanced AAVA kialakítással a leírások szerint kiváló, tökéletesen átlátható és semleges hangzást nyújt. A kifinomult és precíz hangerő szabályzás maradéktalanul megőrzi a muzsikák alapvető lényegét jelentő élénkséget, energiát és részletgazdagságot, mely jellemzők egyben az Accuphase know-how kivételes kvalitásait is megmutatják. Az AAVA hangerőszabályzó a gyakorlatban az Accuphase Analog Vari-gain Amplifier technológiát jelenti, ami egy tiszta analóg megoldás a hangerő szabályzásához, anélkül, hogy tranzisztorokra támaszkodna.

A stabil és merev alvázra épülő előerősítő természetesen kizárólag prémium alkatrészekből épül fel, a kifinomult diszkrét bemeneti fokozatot áram visszacsatolással és nagy gain értékkel működik. Az ANCC technológia hatékonyan minimalizálja a zajt és a torzításokat, s részben ugyanezeket a célokat szolgálják a saját fejlesztésű szűrőkondenzátorokkal kiegészített oldalanként külön-külön toroid transzformátorok is. A különféle alkatelemek üvegszálas fluorkarbon gyanta nyomtatott áramköri lapokon helyezkednek el. A készülékbe egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű dedikált fejhallgató erősítő is került.

c 3900 b e

Analóg bemenetekből a C-3900 széles választékot kínál, a repertoárja összesen hét szimmetrikus és négy szimmetrikus bemenetből áll. Kapunk ezenfelül szimmetrikus és aszimmmetrikus csatlakozásokat az előfok házi-mozi rendszerekbe történő integrálásához, kettő aszimmetrikus és kettő szimmetrikus erősítő kimenetet, valamint egy fix jelűt is felvételek készítéséhez.

A C-3900 természetes fából készült elegáns oldallapokkal és a szokásos makulátlan kiviteli minőséggel érkezik, ahogy azt a márkától már megszokhattuk az eltelt 50 év során.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu