The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Accuphase DG-68 szoba akusztikai processzor

Ahogy egyre feljebb haladunk a készülékek minőségében úgy lesz egyre fontosabb a hallgatási környezet milyensége illetve a készülékek és az akusztika összehangolása, hogy a high-end eszközök valóban úgy tudjanak szólni, ahogy optimális esetben tudnának. Ehhez nyújt hathatós segítséget az Accuphase új DG-68 jelű szobaakusztikai processzora.

A japán high-end gyártónál a szobaakusztikai processzorok története 1997-ben kezdődött, amikor bemutattak egy olyan terméket, amely valósággal forradalmasította és újraértelmezte a grafikus hangszínszabályzó fogalmát az audio világban. Ez a készülék volt a DG-28 digitális hangszínszabályzó. A DG sorozat további modelljei újabb komoly fejlesztéseket hoztak, amelyek egyre több elismerést szereztek, amely végül oda vezetett, hogy a Voicing Equalizert elismerték az igazán komoly audio rendszerek nélkülözhetetlen elemeként.

Az új DG-68 nagyfelbontású színes IPS LCD panelje lehetővé teszi a mellékelt toll használatával a kívánt válaszgörbe közvetlen megrajzolását. Az intuitív működés és a kifinomult kijelző funkciók gyorssá és könnyűvé teszik a hangtér kompenzálását, miközben a felhasználó számára folyamatos és teljes körű kontrollt biztosítanak. A beállítási adatok, valamint a képernyők akár egy USB flash meghajtóra is lementhetők, így bármikor gyorsan előhívhatók.

Accuphase DG 68 hatlap

A DG-68 lényegében eddig ismeretlen lehetőségeket nyújt a zene reprodukciójában olyan módon, hogy a hangmezőt és a hangzást pontosan a felhasználó preferenciáinak megfelelően képes szabályozni.
A készülék legfontosabb jellemzői és paraméterei.
Teljesen digitális jelfeldolgozás és hangszínszabályzó
Külön hangtér kompenzáció és hangszínszabályzó funkciók
A „Sima” hangzás funkció megakadályozza a túlzott korrekciót a hangszórók mélyátvitelének alapján
Nagy sebességű, 40 bites lebegőpontos DSP
Nagy pontosságú A/D és D/A konverterek
Az intuitív és jól olvasható menüképernyők megkönnyítik a kezelést
Szabadon programozható 30 mintás memória
Gazdag analóg és digitális bemenet és kimenet választék már alapkivitelben is


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu