The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hana hangszedők a Stream Audio kínálatában

Újabb izgalmas és különleges termékekkel, a japán Hana MC hangszedőkkel bővült a Stream Audio analóg vonalon is egyre erősebb kínálata.

Masao Okada, az Excel Sound alapítója 1964-ben kezdett el hangszedőket fejleszteni és építeni és 1970-ben mutatkoztak be az első Hana MC hangszedők, amelyek az alapos tervezés, a mérnöki kiválóság és a kézi összeszerelés kombinációjából születtek meg. A Hana japánul a „Briliáns és pompás”-t jelenti, ezzel is azt üzenve, hogy ezek a kiváló hangszedők az árukért cserébe valóban egyedi és pompás teljesítményt nyújtanak.

Hana UR

Az alapos és minden részletre odafigyelő Excel Sound saját maga gyártja a Hana MC hangszedők összes alkotóelemét, olyan anyagokból, mint az alumínium a konzolhoz, az Alnico a mágneshez, tiszta vas a mágneses áramkörhöz és 4N rézhuzal az MC vezetékekhez. Az elektromos egységek végül egy stabil ABS műanyag házba kerülnek. A Hana hangszedők alkotó anyagai összességében kiválóak, de nem kirívóan ritkák vagy drágák, így a minőségükben komoly szerep jut a tervezés és a gyártás különösen magas színvonalának is.

A másik stratégiai fegyvert a Hana hangszedők minőségében a speciális szerszámok alkalmazása jelenti, melyeknek köszönhetően a különféle alkatrészek tökéletesek, strapabíróak, így folyamatosan magas és megbízható teljesítményt biztosítanak. Végezetül talán a legfontosabb titkuk a szigorú minőségi kontroll mellett történő, általában 5-6 hetet igénybevevő kézműves összeszerelés. A körültekintő és minden részletre kiterjedő műszeres ellenőrzésnek köszönhetően a Hana hangszedők esetében ráadásként rendkívül alacsony a hiba arány és a meghibásodás.

hana sl mc cartridge

A különféle tesztek eredményei alapján a Hana MC hangszedők minden esetben jóval az árukat meghaladó hangzást nyújtanak, így a kiváló minőségű nívós analóg lemezjátszók ideális társai lehetnek többféle árkategóriában.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu