The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Gryphon StandArt – Hifi bútor műalkotások az örökkévalóságnak

A dán Gryphon Audio a Vanta kábelek után bejelentette az új StandArt hifi állványainak érkezését, amelyek minden szempontból tökéletes partnerei lehetnek a gyártó különféle elektronikáinak.

A Gryphon készülékek amilyen egyediek, és a márkanévhez hűen szinte fantasyba illő különleges látványvilággal rendelkeznek, valamint mivel tudjuk, hogy a megfelelő állványok/lábazatok egy minőségi komplett lánc szerves részét képezik, hihetetlennek tűnik, hogy a hozzájuk tervezett és hangolt hifi bútorokra 35 évet kellett várniuk a márka rajongóinak. Most viszont itt vannak, a leírások szerint beton biztosak, a képeik alapján pedig olyannyira illenek a Gryphon készülékekhez, hogy szinte szerves egészet alkotnak velük, mintha teljesen összenőttek volna.

gryphon allvany 2


A sorozat különféle állványinak polcai három csillapított rétegből álló szendvicsszerkezetből épülnek fel. Felső rétegüket egy Kerrock nevű nem porózus, homogén anyag (egyharmada akrilgyanta, kétharmada természetes ásványi anyag) alkotja, az alsó rétegük pedig egy tömörített nagy sűrűségű MDF lap. Kettejük között a „töltelék” egy vékony, fekete színű, nem rezonáns, nagyon viszkózus bitumenréteg az optimális rezonanciaszabályozás és mechanikus csillapítás érdekében. Az efféle célra kifejezetten ideális bitumennek a nagy molekulasűrűsége miatt az energiaelnyelő képessége nagyjából megegyezik a nála háromszor vastagabb MDF-rétegével. A három réteg vastagságának és rezonanciacsillapító illetve elnyelő tulajdonságainak különbségei és azok összehangolt együttese a gyártó szerint kivételes és tökéletesen hallható csillapítást biztosítanak. Ez a különleges szendvics a gyakorlatban úgy működik, hogy elnyeli a kinetikus energiát, és hatékonyan illetve ártalmatlanul alacsony fokú súrlódási hővé alakítja át, így eloszlatva a nemkívánatos rezgéseket.

gryphon allvany 3

A három különböző magasságban (548 mm, 800 mm és 1124 mm) kapható bordázott Gryphon StandArt alumínium oszlopokat kemencében szárított homokszemcsék egyedi keverékével töltik meg, ami hatékonyan javítja a StandArt bútorok működésének hatásosságát. Végezetül a rendszert mechanikusan földelik a kétrétegű Gryphon Black Spike ST segítségével az optimális földelés és minden olyan nem megfelelő és káros rezonancia elvezetése érdekében, amelyek általában elkenik a hangot és torzulást okoznak. A Gryphon StandArt állványok a minőségi anyagoknak és konstrukciónak köszönhetően többek között rendkívül alacsony zajszintet ígérnek.

gryphon allvany 4

Az árak az Essence Amp állvány 2900 Eurójától kezdőnek, így ezek az állványok minden szempontból egy high-end rendszer önálló komponensének szerepét töltik be, amelynek fontos szerepe van a végső hangzás kialakításában.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu