The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Accuphase E-280 - Az új belépő integrált erősítő

A korábbi E-270 jelű belépő modellt leváltó új E-280 a szokásos robosztus és a rezonanciákat hathatósan távoltartó készülékházzal, jellegzetes pezsgőarany előlappal, zölden világító Accuphase felirattal, piros színű hangerő digitekkel és a halvány sárgán derengő Deprez műszerekkel érkezik, az aktuális módosítások szokásos módon csak a készülék belvilágát érintették.

Az új Accuphase E-280 sztereó integrált erősítő a gyártó jól ismert és bevált AAVA hangerőszabályzójával van felszerelve, ami magas jel-zaj arányt illetve nagyon alacsony torzítást biztosít. A készülék erősítő szakasza a parallel push-pull konfigurációjú nagy teljesítményű tranzisztoroknak, az alacsony impedanciájú erős tápegységnek és a kifinomult illetve izmos kimeneti áramkörének együttes munkája révén valósítja meg a csatornánként 120 W (4Ω) teljesítményét. Az áram-visszacsatolással működő erősítő áramkör emellett kiváló paraméterekkel rendelkezik a magas hangok fáziskarakterisztikájának terén, valamint kimondottan kiegyensúlyozott átvitelt biztosít. Az erősítőhöz csatlakoztatott hangszórók viselkedését jelentősen befolyásoló csillapítási tényező (damping faktor) 500-as értéke szintén szerencsés tényező a kimeneti impedancia csökkentése érdekében. Az új modellhez két új opcionális kártya is hozzáadható, amelyek révén immár a magasabb kategóriájú modellekkel megegyező bővíthetőség érhető el. A gyártó szerint az E-280 az eddigi legnagyobb mértékben megközelíti a szeparált erősítők teljesítményét és hangminőségét, ezzel jócskán meghaladva azt a kategóriát, amelybe az ára alapján tartozik.

Accuphase e 280 hatlap

Az E-280 fontosabb jellemzői:
Névleges teljesítmény 90W / 8Ω, 120W / 4Ω
Bipoláris tranzisztorok, 2 párhuzamos push-pull teljesítményerősítő fokozat
Nagy teljesítményű tápegység nagy hatékonyságú transzformátorral és nagy kapacitású szűrővel / kondenzátorral
Logikai relé vezérlőjel kapcsolás
MOSFET kapcsoló a védelmi áramkör számára
A csillapítási tényező 25% -kal javult az E-270-hez képest, elérve ezzel a kiválónak számító 500-as értékét.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu