The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audia Flight FLS9 sztereó integrált erősítő

Újabb taggal bővül az Audia high-end integrált erősítő sorozata; az új FLS9 típus az FLS10-es modell kisebb testvéreként kínál ígéretes alternatívát a közepesen árazott felsőkategóriás erősítős szegmensben.

A készülék teljesen szimmetrikus felépítésű előerősítőjének áramkörei az FLS 1 modellből származnak. A teljesítményerősítő szekció 12 precízen kiválasztott egységet tartalmaz, a táplálásáról pedig 8 különösen alacsony impedanciájú és zajszintű tápfeszültség-áramkörből, kiváló minőségű kondenzátorokból (120 000 uF), speciális, vastag rézréteggel ellátott nyomtatott áramkori lapokból és 1000 W-os árnyékolt toroid transzformátorból álló tápegység gondoskodik. Az 150 W (RMS, 8 Ohm) kimenő teljesítményű erősítő az Audia jól ismert hagyományait követve gyors, erőteljes és kontrollált megszólalást biztosít. A stabil működésű FLS 9 kiválóan alkalmas még a kevésbé hatékony és/vagy impedancia szempontjából kritikus (akár 2 Ohmig lemenő) hangsugárzók gond nélküli meghajtására is. Az elegáns szálcsiszolt alumínium ház tetőlapjába az „Audia Flight” logót gravírozták, a hozzá mellékelt távvezérlő szálcsiszolt és eloxált alumíniumból készült; az igényes gyártó szerencsére nem érte be valami olcsó műanyag típussal. A nagy előlapi OLED kijelző a szokásos módon élénk kék színű, a rezonanciák hatékony távoltartásáról pedig a négy NBR gumigömbökkel ellátott készülékláb gondoskodik. Opcionális bővítési lehetőségként az erősítő kettő bővítő kártyát fogad a külsőleg, különösebb szerelés nélkül hozzáférhető nyílásokba, a kártyák egyszerűen installálhatók és plug&play működésűek.

Ampli FLS9 silver sfondo nero x sitod

A készülékhez elérhető opcionális kártyák:
- MM/MC phono kártya aszimmetrikus bemenetekkel
- RCA kártya (2 további RCA bemenet)
- DAC kártya. Egy aszinkron USB bemenet (galvanikus szigeteléssel) 32 bit/768 kHz és DSD 5.6 MHz. Öt digitális bemenet (egy optikai, egy AES / EBU, két SPDIF, egy az Audia Flight SACD futóműhöz). 32bit/192 kHz (galvanikus szigeteléssel). 32 bites, 768 kHz-es mintavétel.
- DAC streaming kártya (hamarosan elérhető)

Ampli FLS9 silver retro sfondo nero x sito

Műszaki adatok
Kimeneti teljesítmény csatornánként: 150/290/500 W RMS (8/4/2 Ohm)
Frekvencia átvitel: 0,3 Hz - 500 kHz (-3dB)
THD: <0,05%
Jel/zaj arány: 110 dB
Bemeneti impedancia: 47 Kohm
Csillapítási tényező (8 ohmon):> 500
Méretek: 450×150×440 mm
Tömeg: 25,5 kg

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu