The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Crystal Connect Art Series kábelek

A Crystal Connect nemrégiben jelentette be az új zászlóshajó termékcsaládját az Art Series kábeleket, amelyek megalkotásához minden eddiginél jobb minőségű anyagokat, valamint új technológiákat és módszereket alkalmaztak, de mindenekelőtt a termékek zeneiségét tartották szem előtt.

Az Art Series termékek a Shanghai International High-End Show-on mutatkoztak be először a nagyközönség előtt, ahol Edwin Rijnveld, a CrystalConnect műszaki igazgatója és alapítója tájékoztatta a megjelent szakembereket és a sajtó munkatársait arról, hogy miért szólnak az új termékek életszerűbben, sokkal kifinomultabban és cizelláltabban, mint más gyártók kábelei: „Amikor egy nagy zenész létrehoz vagy előad egy művet, minden az időről, az időzítésről és a zene lendületéről szól. A CrystalConnect csúcsminőségű anyagai és a felépítésük nemcsak a zene ritmusát és lendületét, harmóniáját tartják meg, hanem emellett a mű létrejöttének célját és feladatát is tolmácsolják, vagyis azt, ahogyan a zenélés, vagy zenehallgatás közben a zene a lélekkel kommunikál.”

crystalconnect art series 3

Az Art Series sorozat három minőségi szintre tagolható – Monet, van Gogh és da Vinci – mindegyik egy a maga nemében forradalmi újítást bevezető, a művészi elképzeléseit másképpen kifejező művészről kapta a nevét. Az egyes csoportok mindegyikében megtalálható az összekötő kábelek teljes választéka, valamint hangszórókábelek, tápkábelek és digitális összekötő kábelek. A teljes Art Series termékcsalád magja a legújabb fejlesztésű tömör egykristályos Crystal Silver vezető újszerű elrendezésben és új szigetelő anyagokkal körbevéve. Az azonos szerkezeti felépítés azzal az előnnyel jár, hogy a különféle minőségi szintű termékcsaládok kábelei egymással is jól kombinálhatóak.

crystalconnect davinci power large

Robert Winterhoff, a CrystalConnect cégvezetője: "Őszinte köszönetemet szeretném tolmácsolni a fejlesztő részlegünk munkatársainak. A legkönnyebben úgy tehetjük boldoggá ügyfeleinket, ha a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal felülmúljuk a várakozásaikat. Olyan eredményeket értünk el most, amelyek könnyen igazolhatók, mérhetőek és jól hallhatóak. Az Art Series kábelek használatával több információ tárul fel az éppen lejátszott zenéről és minden korábbinál pontosabban határozható meg az adott hang forrása, a helye a színpadon. A termékeink soros kapcsolatot teremtenek a felvételek és a lemezen lévő zene között. Segítségükkel a zenehallgatás életre szóló élménnyé válik.”

Az Art Series termékcsalád tagjai már elérhetők a forgalmazóknál.

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu