The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

„Igazi” távvezérlőt is kapnak a Lumin készülékek

Sokan a csodás grafikájú és mindentudó applikációk korában is ragaszkodnak a klasszikus infravörös távvezérlőkhöz, amelyek korábban a kényelmes használatot testesítették meg és úgy látszik, a különféle modern megoldások ellenére sem mentek ki a divatból.

Emiatt lehet, hogy a Lumin készülékek gyártóját a Leedh Processing elindítása után ismét csak elárasztották a vásárlói kérések, hogy csináljanak már egy távvezérlőt a különféle modellekhez, amivel többek között a hangerőt is lehet szabályozni, miután sokan már az új fejlesztésnek köszönhetően nem használnak a rendszereikben külön előerősítőt.

A gyártó meghallgatta a kérést és bemutatott egy vadonatúj elegáns infravörös távvezérlőt, amely kompatibilis az összes Lumin modellel, függetlenül attól, hogy a Leedh Processing-et használják-e vagy sem. A kiváló minőségű távirányító Ausztriában készül és neki köszönhetően a hangerő növelése, a hangerő csökkentése, a némítás, a lejátszás, a szünet, a következő, előző, és véletlenszerű lejátszás, az ismétlés és a készenléti mód funkciók mindegyike elérhető immár az app nélkül is. Az eszköz ráadásként Roon kompatibilis, és a hangerő szabályzás révén különösen hasznos lehet előerősítő nélküli rendszerekben.


Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu