The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Minőségi belépő - Thorens TD 102 A lemezjátszó

Az új Thorens TD 102 A automata lemezjátszó teljesen új fejezetet nyit a belépő kategóriájú lemezjátszók területén, mivel az újonnan kifejlesztett mechanizmusa a lehető legkisebb súrlódási ellenállást garantálja az összes mechanikus alkatrész közül.

A klasszikus megjelenésű teljesen automatikus működésű lemezjátszót egy szintén új fejlesztésű karbon hangkarral szerelték fel, amelybe gyárilag installálták az Audio Technica AT VM 95 E hangszedőt, amely egyébként az analóg barátok körében különösen népszerű AT 95 E utódmodellje. A kapcsolható beépített phono előerősítő mindenféle audio rendszerrel biztosítja a megfelelő kapcsolatot, igény esetén pedig komolyabb külső egységet is lehet használni helyette. A lemezjátszót 33 és 45 fordulat/perc sebesség kapcsolóval, valamint a 7 és 12 hüvelykes lemezek lejátszásának képességével is ellátták.

Thorens TD 102 reszlet


A TD 102 A magas fényű fekete vagy dió színekben kapható, a megjelenése mindkét változatban a jellegzetes Thorens jegyeket hordozza magán. Gyártója kiváló hangminőséget, megbízható működést és hosszú élettartamot ígér, vagyis azokat a jellemzőket, amelyek miatt a márka számos rajongóra tett szert az eltelt évek során.

Thorens TD 102 hatlap

A lemezjátszó várhatóan 2021. januárjában fog megjelenni 700 EUR körüli áron.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu