The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Advance Paris HDT800 Bluetooth jeladó

A francia gyártó új HDT800 Bluetooth jeladója egy igen sokoldalú és jól használható modern eszköz, amellyel a kényelmes és praktikus vezeték nélküli jeltovábbítás többféle formában és konfigurációban megoldható.

A kompakt kis készülék az alábbi módokon használható: 

- Vezeték nélküli nagyfelbontású, csúcsminőségű jeltovábbítás a TV-készülék és egy vagy két Bluetooth csatolóval ellátott fejhallgató között.
- Vezeték nélküli nagyfelbontású hangtovábbítás két HiFi eszköz között. Ebben az esetben a hangtovábbítás a HDT 800 és egy Bluetooth aptX vagy aptX HD egység (pl.: WTX500, WTX700, WTX1100, WTX-TUBES) között történik.
- Vezeték nélküli hangtovábbítás egy PC vagy MAC és egy HiFi rendszer között. Ez esetben a PC/MAC a HDT800 eszközhöz kapcsolódik, miközben a HiFi rendszert egy Bluetooth aptX vagy aptX HD vevőegységgel (pl.: WTX500, WTX700, WTX1100, WTX-TUBES) kell felszerelni.

A HDT800 aptX, és aptX-HD kodekeket használ, de emellett az alapkiépítésű Bluetooth vevőegységekkel is kompatibilis maradt. A HD minőség azonban csak akkor érhető el, ha a jeladó és a vevőegység egyaránt támogatja az aptX HD formátumot.

AP HDT800 hatlap

A gyártó ezt a kiváló megoldást egy RISC processzor és egy Kalimba 24 bites/120 MHz-es DSP (digitális jelfeldolgozó egység) kombinációjával tudta megvalósítani, amely a Bluetooth felületen keresztül is minőségi 24 bites jeltovábbítást tesz lehetővé.


Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu