The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Audio Phono Box RS

Az osztrák analóg specialista gyártó RS sorozatának új referencia szintű phono előerősítője ultra alacsony zajszintű és torzítású, és a kiváló hangminősége mellett a szabályozható impedancia vezérlésének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen hangszedőhöz optimálisan illeszkedik.

A fémházas, stabil felépítésű, MM/MC hangszedőket egyaránt fogadó készülék teljesen szimmetrikus felépítésű a bemenetétől a kimenetéig és kizárólag kiváló minőségű diszkrét alkatelemeket tartalmaz, vagyis nincsenek benne műveleti erősítő sem. Az EQ-t nagyon körültekintően kell kezelni és beállítani, és erre a passzív EQ a legdrágább módszer, de az egyetlen út, ha igazán jó hangzásra vágyunk. Az RS esetében a passzív RIAA és DECCA kiegyenlítés választható. A szigorúan összeválogatott prémium alkatrészeknek - például az Analog Devices SSM2019 a bemeneti szakaszban és a Linear Technology LT1010 nagy áramerősségű puffer fokozat - köszönhetően a Phono Box RS ultra alacsony torzítást és zajszintet biztosít. Nagyon alacsony kimeneti impedanciája érzéketlenné teszi az összekötő kábelek hosszúságára is.

phono box rs 3 product

Az XLR és RCA be- és kimenetek nagyon jó rendszerbe illeszthetőséget biztosítanak, így megfelelő párosításban még jobban kiaknázhatók a szimmetrikus felépítés auditív előnyei.
A kifinomult eszköz által használt technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy anélkül élvezhessék lemezjátszójuk hangzását, hogy belemélyednének a speciális beállításokba, miközben a műszakilag hozzáértő szakértők is megtalálják maguknak a csúcstechnológiájú phono előerősítőt.

Mivel természetüknél fogva a hangszedők bal és a jobb csatornája között gyakran lehet egy kis eltérés, a Phono Box RS2 új funkciója ebben az árkategóriában abszolút ritka módon kijavíthatja még ezt a problémát is. A speciális potenciométer lehetővé teszi a pontos középpont beállítását 2 dB tartományban balra vagy jobbra. A funkciót igény esetén ki is lehet kapcsolni

Az ezüst és fekete színekben kapható Phono Box RS2 tápellátását egy 20V/3A-es külső adapter biztosítja.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu