The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Siltech Legend kábelcsalád

A méltán híres Siltech Classic termékcsalád csaknem 25 éves múltra tekinthet már vissza: ultracsendes kábelek, kivételesen jó hangminőséggel, részben a Siltech kábeleknél használt egyedi tiszta ezüst-arany ötvözetből készült vezetőszálaknak köszönhetően. A Classic, Classic MkII és Classic Anniversary sorozatot követően most egy még újabb változat jelenik meg hamarosan: A Siltech Classic Legend sorozat.

Az új Classic Legend összekötő kábeleket, hangszórókábeleket és hálózati tápkábeleket tartalmazó termékcsalád kivételes teljesítményre képes az árosztályán belül. Hihetetlen sok értéket kap az áráért, elsősorban a Siltech ultra alacsony veszteségű G9 ezüst-arany ötvözetű vezetőszálainak és a DuPont Teflon és PEEK anyagokból készült szigetelésének, valamint a kivételesen jó elektromos és mechanikus árnyékolásnak köszönhetően.

880 SPEAKER CABLE WEB

A Siltech Classic kábeltermék-családjának legújabb, Legend változata tulajdonképpen a vezetőszálak és a szigetelőanyagok terén végzett több mint 30 éves intenzív kutató-fejlesztő munkának az összegzését jelenti. A kábelek kedvező árfekvésüket meghazudtolóan alacsony kapacitásúak, emellett kivételesen jó magas frekvenciás vezetőképességgel és a lehető legalacsonyabb torzítással rendelkeznek. Mindezek eredményeként figyelemre méltóan jó és kiegyensúlyozott a hangzásuk, lágy, szerves egységet képező hangképpel és bámulatosan jó sztereó térleképezéssel emelkednek ki az árkategóriájukban elérhető kábelek közül.

legend

Az új Classic Legend termékcsalád esetében alkalmazták először a gyártó kilencedik generációs G9es ezüst-arany ötvözet vezetőjét. A Siltech zászlóshajójának számító Crown termékcsaládnál alkalmazott technológia egyszerűsítésével és testre szabásával az új kábelek szigetelése, árnyékolása DuPont Teflon és PEFK kombináció, ami kivételesen alacsony torzítást és gyakorlatilag korlátlan dinamikát biztosít. Az új termékek mind műszaki szempontból, mind a hangzásukat tekintve minden korábbi Classic terméknél jobb paraméterekkel rendelkeznek felülmúlhatatlanul természetes, életszerű zenei megszólalást garantálnak.
Új legenda született: A Siltech Classic Legend termékcsalád. Rövidesen tesztekkel is jelentkezünk róluk!


Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu