The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megérkezett a Monitor Audio Silver hangsugárzók 7. Generációja

A Monitor Audio felfrissítette a teljes Silver hangsugárzó családját, melynek tagjai a jelentős külső-belső átalakítások után immáron Silver 7G sorozatként folytatják sikeres pályafutásukat.

Az új 7G Silver line hi-fi hangsugárzói ötféle színváltozatban kaphatók, melyek a klasszikus fekete tölgy, természetes dió, szatén fehér, kőris és magas fényű fekete. (A házi-mozi sugárzók a C250 G7 kivételével csak szatén fehér vagy fényes fekete színekben elérhetők.) A háromféle fa felület emellett nemcsak elegáns és ízléses, hanem valódi fa furnér, amely ezen az árszinten még egyáltalán nem számít megszokottnak, vagyis már ez is egyfajta extrának mondható az új modellekkel kapcsolatban.

MA Silver 1001

A dobozok minőségét leginkább meghatározó belső műszaki tartalom esetében úgyszólván minden megváltozott az előző modellekhez képest. Az új C-CAM arany dóm magassugárzó új Uniform Dispersion Waveguide II-vel rendelkezik az élethű és meggyőző magas hang reprodukció érdekében. Az új meghajtók profilja a méhsejt jellegű hatszögletű gödröcskékből álló szerkezetnek köszönhetően merevebb, mint korábban, ami simább és még alacsonyabb torzítású megszólalást biztosít.

Szintén újdonságok a keskenyebb hangszóró peremek és az új mágneses rácsok, amelyek prémium minőségű szövéssel rendelkeznek az elegánsabb megjelenés és a hangzásba való minél csekélyebb beavatkozás érdekében. Az új Silver 7G modelleken emellett még a Monitor Audio logó is diszkrétebb módon jelenik meg.

Padlón álló hi-fi hangsugárzók - Monitor Audio Silver 500 7G, 300 7G, 200 7G
A sorozat csúcsmodellje az 500 7G álló hangsugárzó, amely mindjárt az Év Álló Hangsugárzója EISA díjat is begyűjtötte. A tweetere egy 25 mm-es C-CAM Gold Dome magassugárzó Uniform Dispersion (UD) Waveguide II-vel, egy 76 mm-es C-CAM középsugárzó Rigid Surface Technology (RST) II-vel és kettő 203 mm-es C-CAM mélyhangszóró (természetesen szintén RST II-vel).

ma silver 500 7g

Az alatta elhelyezkedő Silver 300 7G valamivel kisebb mélyhangszórókat kapott (152 mm vagy 6 hüvelyk az 500-as 8 hüvelykeseivel szemben), a többi elemében azonban megegyezik nagyobb társával. A harmadik Silver 200 7G 2+ utas kivitelű szemben a másik kettő három-utas kivitelével, ahol a felső meghajtó mély/középsugárzó, az alsó pedig „csak” a basszus tartományban aktív. A típus ugyanazzal a magassugárzóval rendelkezik, mint a másik kettő. Mindhárom bassz-reflex rendszerű modell hátsó reflex kivezetéssel és stabil kitámasztó lábakkal rendelkezik, amelyekhez tüskék és gumi lábak egyaránt választhatók.

A sorozat kettő állványos vagy könyvespolc hangszórója is nagyon hasonló alkatelemekből áll. A nagyobbik 100 7G szintén ugyanazzal a 25 mm-es magassugárzóval rendelkezik, mint az álló típusok, amihez egy 203 mm-es mély/középsugárzó párosul, míg a legkisebb 50 7G a sorozatban megszokott tweeter mellé egy 134 mm-es mély/középsugárzót kapott. A basszreflex rendszer kijárata mindkét modellnél a hátoldalon van, és mindegyikük nagyon jó basszus teljesítménnyel rendelkezik.

Monitor Audio Silver C250 7G
A Silver 7G sorozat center vagy dialóg sugárzója ugyanabban az ötféle kivitelben kapható, mint a hifi modellek, így teljesen harmonikusan párosítható hozzájuk. Természetesen ugyanazzal a 25 mm-es magassugárzóval készül, mind hifis társai, amihez egy 76 mm-es középsugárzó és kettő 134 mm-es mélysugárzó párosul. A Monitor Audio szerint a három-utas kialakítás szélesebb lefedettséget, ezáltal jobb térleképzést biztosít, mint a hagyományos két-utas centersugárzók esetében.

Monitor Audio Silver FX 7G
A surround hangsugárzók a sorozatban megszokott 25 mm-es magassugárzót és egy 152 mm-es mély/középsugárzót tartalmaznak. A szögletes alakú terelőlemezek javítják a diszperziót, a dobozok hátulján pedig külön kulcslyukforma rögzítések is találhatók az egyszerű telepítéshez falra szerelés esetén. Kapcsolható kétpólusú konfigurációval is rendelkeznek és kizárólag fényes fekete vagy szatén fehér színekben kaphatók.

Monitor Audio Silver AMS 7G Dolby Atmos hangszóró
A Dolby Atmos által jóváhagyott kiegészítő modul a mennyezetről veri vissza a hangokat, hogy 3D hangzásképet hozzon létre, és a hallgatókat a cselekmények középpontjába helyezze. A modell hangszórókészlete és fali felszerelő idoma megegyezik a surrond sugárzóéval, és ugyanúgy csak fényes fekete vagy szatén fehér színben kapható.


ExtremeAudio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu