The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Exposure VXN phono előerősítő

Az analóg lemezjátszás sokadik reneszánszát éli, ezért nem meglepő, hogy az olyan régi hifi iparosok, mint a brit Exposure, is reagálnak erre a folyamatra, és bővítik a műfajhoz kapcsolódó termékeik körét.

A gyártó új csúcskategóriás, kétdobozos kialakítású (elektronika + tápegység) VXN phono előerősítője az igényes bakelit rajongók elvárásainak és igényeinek szem előtt tartásával készült. A kifinomult, gondosan megtervezett és felépített készülék a különálló tápnak köszönhetően nagyon alacsony zajszintet biztosít, ami az érzékeny analóg jelek szempontjából kiemelten fontos szempont, az igazi maximalisták pedig akár csatornánként külön-külön tápegységet is alkalmazhatnak, egy háromdobozos kettős mono konfigurációban.

A teljes körűen beállítható bemeneti fokozatok precízen hozzáilleszthetők a különféle MM és MC hangszedőkhöz, így biztosítva az optimális erősítési szintet, amely többek között az apró részletek megjelenítése szempontjából is különösen fontos. A VXN phono előerősítő tervezői emellett természetesen arra is törekedtek, hogy a készülék hangzása megfeleljen az Exposure több évtizedes hagyományának és stílusának, és ugyanazt a valós és hiteles hangzásélményt nyújtsa, amit a márka rajongói elvárnak tőle. Ennek érdekében többek között minden egyes audio áramkör kizárólag diszkrét tranzisztorokból épül fel, és a jel-utakban egyáltalán nincsenek integrált áramkörök. A felhasznált ellenállások és kondenzátorok egyaránt kiváló minőségű, szigorúan válogatott gyártmányok, csakúgy, mint a RIAA kiegyenlítés kritikus területein alkalmazott polipropilén kondenzátorok. A már említett különálló tápegység egy nagyon alacsony zajszintű, több fokozatú szabályzással rendelkező igényes típus.

Az Exposure minimalista kialakítású készülékeinek sorába tökéletesen illeszkedő kisméretű VXN extrudált alumínium előlapján mindössze egy MM/MC bemenetválasztó kapcsoló található, az erősítés szintjét beállító kapcsolók a kiváló minőségű, alumínium ház hátlapján kaptak helyet, ami hatékonyan mérsékeli a káros rezonanciák és elektromágneses sugárzások szintjét. A készülék kizárólag fekete színben kapható.
.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu