The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

NAD C 389 hibrid erősítő + DAC

A NAD legújabb integrált erősítője amellett, hogy felvonultatja a gyártó alapvető értékeit, úgymint teljesítmény, rugalmasság és kedvező ár/érték arány, kellően modern és innovarív is, és beépített DAC-kal is rendelkezik.

A C 389 HybridDigital DAC erősítő sokoldalúsága révén tökéletes sarokköve lehet egy naprakész audiofil minőségű sztereó rendszernek. A készülék a NAD-tól megszokott kivételes hangminőséget ötvözi a gyártó legújabb Modular Design Construction platformjával, valamint az MDC2 rugalmasságával és hosszú távú értékével.

A NAD jól bevált HybridDigital UcD erősítőjével és a márka felsőkategóriás Masters Series erősítőiben is megtalálható ESS Sabre DAC-kal felszerelt C 389-et úgy tervezték, hogy lenyűgöző dinamikát és transzparens, kiváló felbontású hangzást biztosítson. Digitális szekciója egy 32 bites/384 kHz-es ESS Technology Sabre DAC chip köré épül, amely közel nulla jitteréről, kivételesen széles dinamikatartományáról, valamint ultra alacsony zajáról és torzításáról híres, így minden digitális forrásról tiszta és pontos megszólalást nyújt.

A végfokozathoz a C 389 a NAD HybridDigital UcD egységének a készülékhez igazított változatát használja, több UcD erősítő modullal szimmetrikus hídba kötött konfigurációban és innovatív kapcsolóüzemű tápegységgel, amely igény szerint bőséges tartalékokat tud biztosítani. A csatornánként 130 Watt folyamatos teljesítményű C 389 telt és realisztikus hangzást képes produkálni bármilyen hangszóróterhelés mellett, gyakorlatilag mérhetetlenül alacsony torzítással és zajjal, valamint a tranziensek precíz átvitelével.

A digitális és analóg bemenetek teljes készletével, beleértve az ultra alacsony zajszintű phono fokozatot és a HDMI eARC interfészt is, a C 389 mindenféle forráskomponenst képes kiszolgálni. A kettő szett hangszórókimeneten kívül kettő mélynyomó kimenettel, előerősítő kimenettel és egy beépített dedikált fejhallgató-erősítővel rendelkezik.

A C 389 magába foglalja a NAD Modular Design Construction technológiájának legújabb változatát, az MDC 2-t, kettő MDC2 bővítő helyével pedig képes alkalmazkodni a műszaki fejlődéshez és a változó felhasználói igényekhez. A 2006-ban bevezetett NAD Modular Design Construction jövőálló technológiája lehetővé teszi az MDC-képes komponensek tulajdonosai számára, hogy új képességeket adhassanak hozzá azáltal, hogy bővítő modult helyeznek be a hátsó panelen lévő MDC nyílásba. A 2021-ben bemutatott MDC2 egy teljesen új kialakítás, amely lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a bővítő modul és a gazdagép között. A NAD első MDC2 modulja az MDC2 BluOS-D, amely BluOS nagyfelbontású többszobás streamelést és Dirac Live room korrekciót kínál.

Az MDC2 BluOS-D Wi-Fi-n vagy vezetékes Etherneten keresztül csatlakozik otthoni hálózatához. Az MDC2 BluOS-D telepítésével a C 389 akár egy 64 zónával rendelkező, teljes otthoni zenei rendszer része is lehet. Az Android, iOS, MacOS és Windows rendszerekhez elérhető BluOS Controller alkalmazással vezérelve a hallgatók több mint 20 streaming szolgáltatásból játszhatnak le zenéket, köztük a Tidal, a Deezer, a Qobuz, az Amazon Music HD vagy a Spotify tárhelyeiről, vagy a személyes zenei könyvtáraikból. Mint minden BluOS-kompatibilis komponens, az MDC2 BluOS-D is MQA dekódolási és renderelési képességet hoz a C 389-be, valamint az Apple AirPlay 2-t és a népszerű hangasszisztensek általi vezérlést. Csatlakoztassa a mellékelt mikrofont az MDC BluOS-D USB-portjához, majd futtassa az ingyenes Dirac Live alkalmazást okoseszközön vagy személyi számítógépen. A Dirac Live room korrekció kompenzálja az akusztikai problémákat, például az állóhullámokat és a szobai visszaverődéseket. Az eredmény transzformatív, és mélyebb, texturáltabb basszus, pontosabb képalkotás és pontosabb hangszínek mellett.


Extreme Audio
Tel: (1)-786-7422
www.extremeaudio.hu