The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

A Yamaha PianoCraft is bekapcsolódott a hálózatba

2000-ben mutatkozott be a Yamaha PianoCraft sorozata, ami kiváló minőségű hangzást nyújtott elegáns Micro HiFi köntösben, kényelmesen rácáfolva arra a nézetre, hogy a kisméretű kompakt rendszerek csak olcsó műanyag vackok és nem is lehet velük rendesen zenét hallgatni. A sikeres család legújabb MCR-N560 jelű tagja közülük az első olyan modell, ami a modern digitális világhoz is csatlakozik; a készülék a nagy felbontású zenék hálózaton, okos telefonokon és tableteken keresztül való megszólaltatását egyaránt támogatja, ugyanúgy, ahogy az internetes rádiók műsorainak „vételét”.

Az új tudományok megjelenése mellett a rendszerben természetesen továbbra is megtalálhatók a konvencionális műsorforrások, úgymint a CD játszó és az AM/FM rádió, valamint a külső lejátszók jeleit fogadó USB port, így igazán széleskörűen és minden igényt kielégítően használható.

Az MCR-N560-hoz ingyenes NP Contoller App is rendelkezésre áll, amit alkalmazva iOS és Android rendszerű okostelefonokkal vagy tablet PC-kel is irányítható, a Yamaha Music Play App révén pedig a készülék a vezeték nélküli jelátvitelre is fogadóképes.

Annak érdekében, hogy a digitális technikában rejlő minőségi potenciált hatékonyan ki lehessen aknázni, az MCR-N560 a komputereken vagy NAS winchestereken tárolt nagy felbontású 192 kHz/24 bites FLAC formátumú zenék lejátszására is képes, de emellett természetesen kezeli az MP3 és AAC fájlokat is. A vTuner adatbázissal internetes rádiók ezrei érhetők el, és a kategóriákba rendezés segítségével könnyű eligazodni közöttük és megtalálni az ízlésünknek megfelelőt.

A készülékbe igényes minőségi digitális erősítőt építettek be, ami egyrészt helytakarékos, másrészt nagyon jó hatásfokkal működik. Az erősítő egységet a relatíve kis helyek ellenére korrekt módon elválasztották a CD játszó és a hálózati rész áramköreitől valamint a táptól is, hogy semmi se befolyásolja a tiszta és torzítatlan jelátvitelt.
A szetthez tartozó elegáns, fehér színű két-utas monitor hangsugárzók 3 cm-es lágy dóm tweeterekkel és 12 cm-es A-PMD PMD (Advanced Polymer Injected Myca Diaphragm) mély/középsugárzókkal rendelkeznek. Utóbbiak speciális szintetikus membránjai nagyon merevek, ami révén torzítatlan hangzást nyújtanak, a hangsugárzók kabinetje pedig a Yamaha által kifejlesztett VCCS (Vibration Control Cabinet Structure) technológiával készült, így a stabil és merev dobozok hatékonyan küszöbölik ki a nem kívánt rezonanciákat.

Az MCR-560-nak létezik DAB tunerrel ellátott változata is MCR-N560D néven.

Invitone (Extreme Audio üzlet)
1117 Budapest, Sopron út 22.
Tel: 1/7867-422, 30/330-6229
www.extremeaudio.hu