The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cambridge Audio Aero hangsugárzók

A Minx kompakt rendszerek hangsugárzóin felbuzdulva az eddig legfőképpen elektronikáival elismerést szerző Cambridge Audio Aero néven egy vadonatúj hangsugárzó családot mutatott be, amelynek tagjaiból komplett hi-fi illetve házi-mozi rendszerek egyaránt felépíthetők. Az Aero hangsugárzók klasszikus fadobozaiba az eredetileg a mini rendszerekhez kifejlesztett BMR (Balanced Mode Radiator) technológiájú hangszórók kerültek, amik, amint azt a Minx készülékeknél már megtapasztalhattuk, relatíve kis méretből is nagy hangot és jó basszust képesek produkálni.

Klasszikus hi-fi hangsugárzóból kettő található az Aero sorozatban, a 2-utas Aero 2 monitor és a 2+ utas Aero 6 álló modell. Mindkét típus front bassz-reflex rendszerben működik, így a hátsó falak esetleges közelsége sem okozhat gondot számukra. Az Aero 6-hoz a stabilitás fokozása érdekében még egy külön lábazatot is mellékeltek, ami tüskékkel kapcsolódik, helyesebben fogalmazva tüskékkel kapcsolódik el a padlótól. A dobozok maximális terhelhetősége 120 W, alsó határfrekvenciájuk 40 illetve 30 Hz.

Házi-mozi együttesek felépítéséhez az Aero 5 centersugárzót, az Aero 9 szub-basszust és az Aero 3 háttérsugárzót kínálja a Cambridge Audio hangfal sorozat. A mélysugárzó impozáns 500 Wattos teljesítménnyel rendelkezik, a kettő darab 85 mm-es BMR meghajtót tartalmazó, falra szerelhető Aero 3 pedig bipól és dual monopól módban is használható; kettő szett bemenete révén a surround és a surrond back csatornák megszólaltatására egyaránt alkalmas.

A Cambridge Audio Aero sorozatának hangsugárzói a mindenhez jó fekete mellett elegáns dió színben kaphatóak, a pontos hazai áruk még nem ismert.

Audiophyl Kft. Tel: Tel: 1/332-5545