The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Acoustic Signature Wow

Az analóg lemezjátszókra és „hozzávalóikra” szakosodott német specialista gyártó legújabb high-end lemezjátszója a beszédes Wow névre hallgat, vagyis ,magyarul „Vau”, ami bizonyára valami olyasmit akar jelenteni, hogy a készüléket megpillantva, alaposabban megismerve és meghallgatva egyaránt elégedetten kiált fel a vásárló, hogy ez aztán döfi!

A Wow a szigorú német precizitást ötvözi az egyedi karakterrel, aminek eredménye egy erős egyéniség, egy semmivel össze nem téveszthető lemezjátszó lett. A készülék minden egyes porcikája alapos tervezés és kivitelezés eredménye, úgymint például a professzionális Tidorlofon csapágyazás, amely a gyártó összes lemezjátszójában megtalálható, és amelynek megbízhatóságát többek között az elemre vállalt 10 éves garancia is bizonyítja. A 24 mm vastag, 4,3 kg tömegű alumínium lemeztányér meghajtásáról teljesen digitális vezérlésű (20 MHz-es mikroprocesszor) SmallALPHA tápegységgel rendelkező szinkron motor gondoskodik kivételesen jó egyen futással. A Wow Rega 202 vagy Rega 303 hangkarral készül, ami ebben az árkategóriában szintén Wow! A készülék sasszija magas fényű akril fekete vagy fehér színekben kérhető; a fényezéstől a lemezjátszó teste egyrészt még merevebbé válik, másrészt a megjelenése is még elegánsabb. A Wow további különlegessége az érintésvezérlés, ami okán nincsenek gombok rajta, így semmi sem töri meg a szép felületek simaságát és egységét, ami természetesen egy újabb wow a készüléknek!

Audiophyl Kft.
Tel: 1/332-5545

www.audiophile-szalon.hu