The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Music Maniac prémium fülhallgatók a Denontól

Az AH-C120 és az AH-C50 a Denon Music Maniac sorozatában jelenik meg, az árérzékeny, de egyben igényes zenerajongói tábort megcélozva. A Denon ígérete szerint a Music Maniac in-ear fülhallgatók kivételes hangminőséget nyújtanak kompakt és elegáns kivitelben. A belépő kategóriás AH-C50 9 mm-es dinamikus membránnal és öntött ABS házzal rendelkezik, a gubancmentes kábelén levő 1-gombos távvezérlő és mikrofon egyszerű vezérlést biztosít az egyes Android és az Apple eszközökön valamint más okostelefonokon is. Emellett tiszta telefonbeszélgetésekre és hangfelismerő műveletekre is alkalmas. A Denon AH-C50 in-ear fülhallgatót úgy tervezték, hogy kicsi és könnyen hordozható legyen. Függetlenül az egyéni hallójárat mérettől, a fülhallgató biztosan és kényelmesen illeszkedik és jó zajszigetelést biztosít. Négy különböző méretű szilikon füldugó (XS, S, M és L méretben) található a dobozban, így a tulajdonosok kiválaszthatják a hallójáratuknak legjobban megfelelő méretet.

L-Denon AH-C50MBK-lying-LR-469x291px-72dpi-sRGB
A nagyobb modell, az AH-C120 jellemzője a 11,5 mm-es membrán, amely egy prémium hibrid anyagból készült házban kapott helyet, oxigén-mentes réz kábele nem hajlamos gubancolódásra. A teljes szett szilikon füldugókat is tartalmaz (S, M, L méterben) továbbá egy pár Comply Foam TX-400M füldugót legjobb illeszkedés érdekében. A dobozban hordtáskát is találunk.
Ha már a hordozhatóságnál tartunk, a mozgás közben keletkező zajt, (amikor a kábel a mellkasukon súrlódik) egy - a Denon által kifejlesztett - csillapító rendszer csökkenti, így teszi élvezhetőbbé mozgás is a zenét.

A Denon Music Maniac in-ear fülhallgatók lineáris átvitelre lettek hangolva (Flat EQ). Elérhető egy külön Denon Audio okostelefon alkalmazás is (iOS és Android), a hangélmény fokozásához. Mindkét új, „in-ear” fülhallgató március végétől lesz elérhető: az AH-C120 fekete, az AH-C50 pedig fekete és
ezüst színekben.