The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

AKG N90Q fejhallgató önkalibráló funkcióval

Az idei őszi szezonra megjelenő felsőkategóriás AKG N90Q fejhallgató legfőbb érdekessége a TruNote nevű automatikus önkalibráló rendszer, ami a fejhallgató hangját az adott felhasználó füleihez állítja be és optimalizálja, így biztosítva mindenkinek a teljesen személyre szabott egyedi hangzás élményt.

A minden ízében különösen igényes fejhallgató tervezésében a Grammy díjas Quincy Jones is tevékenyen részt vett, így már csak a rá való tekintettel is mindenben tökéletesnek kell lennie. Az N90Q a speciális önkalibráló rendszer mellett aktív zajszűréssel is rendelkezik, aminek köszönhetően tulajdonosát az utca zaja vagy a családtagok beszélgetése sem fogja zavarni zenehallgatás közben. Hangjának személyre szabhatóságát a hangszínszabályzás és a három DSP beállítási lehetőség fokozza tovább.

A 460 g tömegű füles alumíniumból és valódi bőrből készült, zárt kialakítású finoman párnázott, két irányba elforduló fülkagylóin óriási aranysárga „Q” betűk virítanak, melyek remekül passzolnak a fejhallgató fekete színéhez. (A tervezésben Quincy Jones mellett Kidada nevű lánya is részt vett, aki nem kezdő a design műfajban, ugyanis korábban a Tommy Hilfigernek dolgozott, most pedig a Disney csapatát erősíti.)

AKG N90Q Quincy Jones

A különböző kezelőszervek jól elérhetően a fülkagyló külső részén találhatók. Az N90Q beépített DA konverterrel is rendelkezik, ami révén digitális kimenettel rendelkező eszközökkel direktben is használható és vélhetően jobb minőséget is biztosít, mint a különféle olcsó átalakítók. Tartozékai között repülős adaptert, kétféle, különböző hosszúságú vezetéket, valamint egy puha zsákot és egy kemény hordtáskát is találunk, melyben biztonságosan szállítható az értékes, 400 ezer forintba kerülő szerkezet.


Extreme Audio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu