The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audia STRUMENTO n° 8 monoblokk

A high-end csúcsait ostromolja új monoblokkjaival az Audia Flihgt. Már a Strumento 4-es is impozáns jellemzőkkel került piacra, de ezt a 8-as mindenben felülmúlja, amit éppen a kisebbik modell fejlesztése során szerzett tapasztalatokra támaszkodva sikerült elérni.
A Strumento 8-at úgy tervezték, hogy kompromisszumok nélkül képes legyen bármilyen hangsugárzó meghajtására, függetlenül annak méretétől, rendszerétől, impedanciájától vagy keresztváltójának összetettségétől. A műszaki adatokból is a maximumra való törekvés rajzolódik ki.


Az áramkörök végig szimmetrikusak, válogatott alkatrészekből épülnek. Összesen 48 teljesítmény félvezető, 217.000 uF szűrőkapacitás és 3000W-os, duplán árnyékolt toroid tarfó. Mindez bőséges 500W (RMS) teljesítményt eredményez 8 Ohmon teljes kivezérlés esetén (1000/2000W 4 ill. 2 Ohmon). A rezonanciáktól belső csillapított felfüggesztés védi az áramköröket.
A fentiek kivételes precizitást, dinamikát és sebességet garantálnak, és ebben nem is kételkedünk. Egy monoblokk, ami bármilyen hangsugárzó meghajtására alkalmas, kompromisszumok nélkül.

www.streamaudio.hu