The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Colorfly Pocket HiFi C4 - zsebre vágható minőség

Audio készülékek esetében a kiváló minőséghez általában nagy méret és tömeg és párosul, mivel egyrészt sok esetben egész egyszerűen ez kell hozzájuk, másrészt mert ettől hitelesebbek a vásárlók szemében. A német Colorful Technology azonban nem teljesen osztva ezt a vélekedést megalkotta a találóan Zseb Hifinek nevezett Colorfly C4 hordozható lejátszót, ami mini méretben kínál felsőkategóriás hangminőséget és különösen igényes kivitelt. Manapság a drága és egzotikus telefonok, Apple lejátszók és egyéb csoda kütyük korában persze már a szuper mobil eszközöknek is jókora presztízsük van, amit a C4 ráadásul a soha el nem avuló retró hangulat bevetésével próbál meg még jobban kiaknázni.

A hordozható lejátszók emblematikus őse az egykori Sony Walkman, ami valódi kult készülék lett, és valószínűleg az összes mobil eszköz az ő sikereit szeretné megismételni, vagy esetleg túl is szárnyalni. A Colorfly C4 mondjuk, túl magas kategóriában van ahhoz, hogy olyan sok ember használja, de az igényesebb vásárlóknál bizony könnyen nyert ügye lehet.

A Colorfly C4 tulajdonképpen egy hordozható audio lejátszó, ami kiváló minőségének köszönhetően nívós otthoni készülék környezetben ugyanúgy megállja a helyét, és emellett DA konverterként is használható. A világ egyetlen olyan hordozható készüléke, amelyben 24 bit/192 kHz rendszerű DA konverter található (a Cirrus Logic gyártmánya) a jittere pedig különösen alacsony, 5 picosecundum alatti értéket produkál.

Beépített memóriája 32 GB tárolókapacitású, micro SD kártyával 64 GB-ra bővíthető. A lejátszható formátumok sora szintén impozáns, a népszerű tömörített és tömörítetlen verziókat ugyanúgy magága foglalja. (FLAC 16 Bit egészen 192 kHz-ig, WAV 24 Bit 192 kHz-ig, APE, MP3-320 és Ogg Vorbis.) SPDIF rendszerű koaxiális digitális be és kimenete révén egy otthoni audio rendszerben teljes értékű DA konverterként is működhet, aminek függvényében az első hallásra sárkányos ára is teljesen átértékelődik, hiszen nem pusztán egy luxus mobil eszközt, hanem egy otthoni lejátszót/DA konvertert is hazavihetünk személyében. A hordozható lejátszók világában szintén egyedülálló módon a C4 300 Ohm-os füleseket is meghajt, így a tulajdonosainak a megszokott igényes otthoni fejhallgatóik használatáról sem kell lemondaniuk. Mivel párosban szép az élet, egyszerre ketten is rácsatlakozhatnak a készülékre, ami egyszerre meg tud hajtanai egy 6,3-as és egy 3,5 mm-es dugóval rendelkező fej illetve fülhallgatót.

Colorfly pocket hifi c4 pro rear

Nem lehet szó nélkül elmenni a Colorfly lejátszó megjelenése és kiviteli minősége mellett sem, mivel az elsőre egy antik cigaretta tárca és egy ős-walkman szerelemgyerekének tűnő készülék abszolút egyedi és luxus kategóriájú külsővel bír. Észak-Amerikai fekete diófából készült, egyedi fafaragással készült emblémával ellátott fabetétei remekül harmonizálnak a matt fémrészekkel, és a retró csúszkás hangerőszabályzóval. Minden ízéből az igényesség és az egyediség sugárzik, így vásárlói nem pusztán egy kiváló minőségű audio készüléket, hanem egy komoly birtoklási vágyat ébresztő különleges tárgyat is hazavihetnek személyében.

Audio Centum
Tel: 1/468-2176