The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AH-C821 audiofil fülhallgató

Noha a fülhallgatók általában nem az audiofil muzsikára vágyó zenehallgatók elsőszámú célpontjai szoktak lenni, azért akadnak olyan igényes típusok közöttük, amelyekkel az előítéleteket félrevéve valóban nívós módon lehet zenélni. Közéjük tartozik az új Denon AH-C821 is, amelyet a gyártó különleges technológiák és megoldások bevetésével alkotott meg, hogy a főszerep tényleg a zenéé legyen.

Az utazások alkalmával is kifejezetten ideálisan használható AH-C821 elsősorban azokat a zenerajongókat célozza meg, akik például a nívós otthoni eszközeik közül kimozdulva sem érik be akármivel, és minden helyzetben ragaszkodnak a kiváló hangminőséghez. Az új in-ear, azaz fülbedugós modell ennek érdekében olyan fejlett Denon technológiákkal rendelkezik, melyek célja, hogy a kompakt és könnyű fülhallgató a lehető legjobb minőséget nyújtsa. Közéjük tartozik például az egyedülálló Double Air Compression Driver™ meghajtó technológia, amely erőteljes mélyeket és tiszta hangzást biztosít. A gyakorlatban ez a technológia kettő 11,5 mm-es meghajtót jelent, amelyeket egymás előtt helyeztek el, hogy még több levegőt mozgathassanak meg a jó basszus és az alacsony torzítás érdekében.
160509 DENON AH C821BKEM 04Ez a szabadalmaztatott megoldás külön-külön vezetéket használ mindegyik meghajtóhoz, a hang tisztaságának és dinamizmusának további fokozása érdekében pedig a meghajtók háza ötvözi az öntött alumínium és a műgyanta merevségét és rezgéscsillapító hatását, míg a két Denon Acoustic Optimiser nevű port az első és a hátsó házban segít a légnyomás kiegyenlítésében a meghajtók előtt és mögött.

Az AH-C821-t TX500 típusú füldugókkal szerelték fel, amelyek az ergonómiailag kialakított házakkal közösen alkotnak egy teljes egészet, így a biztonságos illeszkedés a legtisztább hangot és a maximális szigetelést nyújtja a külső zajok ellen. A füldugók különleges memória hab anyagát a felhasználó fülei által keltett hő aktiválja, míg az integrált viasz-őr tisztán tartja a fülhallgató belsejét. A fülhallgatóhoz négyféle méretű szilikon füldugót mellékelnek, emellett meg egy hordtáska és egy kábel csipesz is található a csomagban.

Az új Denon fülhallgatót alapvetően a tiszta hangzásra és a kiváló hangminőségre hangolták, még zajos környezetben is. Emellett a felhasználók az AH-C821 hangzását személyes preferenciáiknak megfelelően hangolhatják az ingyenes Denon audio app segítségével, ami iOS és Android készülékekre egyaránt elérhető. Ez az alkalmazás nem csak optimalizálja a hordozható eszközök hangját, hanem még egy továbbfejlesztett lejátszó interfészt is kínál, amely támogatja a lejátszási listákat és lehetővé teszi a felhasználó számára a TuneIn Internet Radio platform révén több mint 70.000 rádióállomás és 2 millió on-demand program elérését.

A Denon AH-C821 (fekete színben) szeptemberben lesz elérhető a Denon szakkereskedőknél.

Forgalmazó: Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu