The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dreamvision vetítők Franciaországból

A francia Dreamvision céget 1982-ben Párizsban alapította meg Jean Claude Younes. Cége eleinte a Vidikron márka importőreként működött, és e minőségében számos nívós házi-mozi rendszert felépített és installált, majd 15 évnyi házimozis tapasztalattal és tudással a tarsolyában létrehozta a cégéről elnevezett Dreamvision márkát. High-end vetítőket gyártani megfizethető áron, ezzel valóra váltva a mozirajongók álmát, ez volt a célkitűzése, amit termékei ismeretében úgy tűnik, sikerült is megvalósítania.

A ’90-es évek közepén a CRT technológia volt az egyetlen, amellyel minőségi vetített képet lehetett produkálni, így természetesen a Dreamvision első modelljeiben is ezt alkalmazták. Aztán 1999 januárjában, a CES-en bemutatták a világ első DLP projektorát, a DREAMVISION DL500-at, ami megfizethető, és egyben minőségi alternatívát kínált a nagy, bonyolult és drága CRT vetítőkkel szemben. Egy lencsével és 3 szegmenses színtárcsával valósághű képet sikerült alkotniuk, mely méltó utódként hamarosan nyugdíjba küldte a jó öreg katódsugárcsöves technológiát.
A cég a vetítők mellett a kiegészítők terén is letette a névjegyét, mivel a piac első megfizethető „upscalere” ugyancsak a Dreamvision nevéhez fűződik, de említhetnénk a kiváló vetítővásznakat is, melyek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni a minőségi képalkotás terén.
Vérbeli francia cégként az első pillanattól kiemelt figyelmet szenteltek a formatervezésnek is, ennek köszönhetően a cég elegáns termékei harmonikusan illeszkednek bármilyen stílusú és hangulatú enteriőrbe.

DREAMVISION-INTI-BEST-PASSIVE-3D-HOME-CINEMA-PROJECTORS
A Dreamvision aktuális vetítő kínálata a legújabb technológiát képviselő LCOS (Liquid Crystal on Silicon) képalkotásra épül, ami minőségében mind az LCD, mind a DLP vetítőket felülmúlja. Termékpalettájuk csúcsát a high-end minőségű, HD felbontású 3D modellek képviselik (Yunzi széria), ugyanakkor a rugalmasabban használható, multimédiás alkalmazásokra is kínálnak már megoldást a forradalmian új, Android operációs rendszert futtató Dreamy Geek révén. Kiváló minőségű vásznaik elérhetőek motoros, rolós, ill. feszített keretes verzióban, széles mérettartományban és különféle visszaverő felülettel. A kínálatban hátulról vetíthető, és perforált felületű, hangáteresztő modellek is szerepelnek. Kiegészítőként anamorfikus lencsét (2,35:1 képarány), 3D szemüveget, HDMI kábelt, jelismétlőt, és egyéb kényelmi eszközöket is gyárt/forgalmaz a cég, hogy minden szükséges hozzávaló meglegyen egy minőségi házi-mozi rendszer felépítéséhez.
Hazánkban a Dreamvision termékek képviseletét a Sound Mania cég vállalta fel, a vetítők megtekinthetők a cég bemutatótermében.
Sound Mania Kft.
Tel: 70/385-6159
www.soundmania.hu