The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Harmonic Technology újdonságok

A nyár véget érte egyrészt szomorúság, a hi-fi gyártóknak viszont nagy öröm, hiszen ismét indul a szórakoztató elektronika igényes otthoni ágazatainak szezonja, vagyis jöhetnek az új készülékek, hangsugárzók és persze az összekötésükhöz elengedhetetlen kábelek. A Harmonic Technology például az ősz elején többféle területen is jelentkezett újdonságokkal, valamint belső kábelekkel erősítette eddig is bőséges választékát.

Az újdonságok elejére kívánkozik a gyártó választékában teljesen új szegmensnek számító high-end belső kábelek bemutatkozása. A kínálat a többi vezetékhez hasonlóan természetesen Single kristályos típusokból, mégpedig különféle OCC réz, OCC ezüst és aranyozott OCC ezüst kábelekből áll. Az OCC jelölés a számos más pozitív tulajdonsága mellett jóval kisebb gáztartalmat is garantáló Ohno Continuous Casting nevű speciális öntési eljárást takarja, amivel minden eddiginél tisztább réz és ezüst állítható elő.

Internal Wire
A belső kábel választékban többféle vastagságú OCC réz és ezüst típus található teflon szigeteléssel, valamint OCC ezüst/arany ötvözetű kábel polietilén szigeteléssel, és aranyozott OCC ezüstkábel PVC szigeteléssel.

A gyártó már korábban is létező kategóriáiban újdonság a Melody Line III. 13 AWG-s hangsugárzó kábel single kristályos OCC réz vezetővel és a Pro-9 Reference SE hangsugárzó kábel, ami mono és belső illetve külső bi-wire változatokban egyaránt elérhető. A single kristályos OCC réz vezetővel rendelkező kábelnek elődjéhez képest teljesen áttervezték a geometriáját, valamint módosították a lágy PE és high-tech Teflon szigetelését is.

AC10 power cordA gyártó az interkonnekt választékban ezúttal egy újdonsággal, a Magic Link III. típussal jelentkezett. Az egyenként PE és Teflon szigetelésbe bújtatott single kristályos OCC réz és ezüst vezetőkkel készülő kábel kiváló átviteli tulajdonságokkal rendelkezik, szimbolizálva azt a nevébe is belefoglalt varázslatot, ahogy a vezeték az élőzenében rejlő információkat képes továbbítani a két készülék között.

Végezetül kettő tápkábel is szerepel az újdonságok között, a Magic Power III. AC-10 és a Fantasy III. AC-11. Előbbi 10 AWG-s single kristályos OCC ezüst, míg az utóbbi 11 AWG-s single kristályos OCC réz vezetővel rendelkezik.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu