The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ananda Gari: T-Duality

Egy ismeretlen (vagy csak fel nem ismert?) világba visz el bennünket az olasz dobos Ananda Gari új albuma a T-Duality. Nem új keletű dolog a muzsikus érdeklődése a felsőbb világok és a magasabb rendű valóság iránt, két olyan korábbi album is született (az Incipit és a Moving Thoughts), amelyben a tapasztalaton túlit igyekezett lefordítani a zene nyelvére. Az első ránézésre azt veszi észre az ember, hogy a korongon mindössze hét kompozíció van.

De, aztán részleteiben is nézve a dolgot megnyugszik, hiszen a számok többsége hét perc körüli játékidejű, (sőt a „Fields” majdnem tizenkét perces) vagyis van hallgatnivaló bőven. A bevezetőben említett téma már sugallja, hogy nem egy könnyed zenével van dolgunk. Annak ellenére, hogy egy nagyobb ráhangolódást igénylő anyagról van szó, összességében nagyon igényes felvételeket hallhatunk a repertoárból. Bátran kijelenthető, hogy Gari nagyszerű csapattal vonult a stúdióba. A szaxofonos Tim Berne éppen úgy hozzáteszi a maga részét a közöshöz, mint a híres bőgős, Michael Formanek vagy a kitűnő gitáros Rez Abbasi. Persze mellettük nem szabad megfeledkezni a zenekarvezetőről sem, akinek a személyében egy nagyon innovatív dobost ismerhetünk meg.

Az olyan felvételek, mint a „Never Late”, a már említett „Fields” és a „Last Drops” remek alkalmat kínálnak egy kis elmélyüléshez. Azzal a kinccsel ajándékoznak meg, hogy az ember néhány percig a saját bensőjére figyelhet…

Akik ezt a muzsikát varázsolták:

Tim Berne-alt szaxofon
Rez Abbasi –gitár
Michael Formanek- nagybőgő
Ananda Gari- dobok

Ezeket hallhatjuk:

  1. Trucks
  2. Never Late
  3. Are You Kidding Me? Intro
  4. Are You Kidding Me?
  5. Fields
  6. Last Drops
  7. Don’t Forget To Pet Cat