The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Michael Eaton: Individuation

Mindig van abban valami izgalmas, amikor mester és tanítvány közös albumon játszik. Jelen esetben nem a mester (David Liebman) adott a tanítványának (Michael Eaton) megjelenési lehetőséget, hanem fordítva történt, az eredmény egy rendkívül innovatív album, ami Individuation címmel került a boltokba. A hangzó anyag szellemi hátterét a jungi tan az individualizáció jelenti.

Jung szerint életünk legfontosabb feladata az „individualizáció” folyamata, melynek során összhang alakul ki a tudatos és a tudattalan között, és az egyén spirituális egésszé formálódik. A repertoárban – a „Guru”-tól a „Me, But Not Myself”-ig, az „Alter Ego”-tól a „You’re My Mystery”-ig - egymást követik az olyan kompozíciók, amelyek ezt a témát járják körül. Habár a lemez valamennyi száma mély mondanivalóval bír, a téma szempontjából meghatározónak mégis a repertoár második felében található öt tételes mű az „Individuation: Part 1-5” számít.
A hangzó anyag többszöri meghallgatása után egyértelműen kijelenthető, hogy a mester és a tanítványa közös munkája remekül sikerült, a két muzsikus inspirálóan hatott egymásra. Dicséret illeti a többi zenészt is, hiszen méltó partnerei voltak a két szaxofonosnak. Az is tény, hogy Michael Eaton nagyon magasra tette a lécet maga előtt ezzel az albumával. Ráadásul úgy, hogy zenekarvezetőként ez a bemutatkozó lemeze.

Akik ezt a muzsikát varázsolták:
Michael Eaton – tenor és szoprán szaxofon
David Liebman - tenor és szoprán szaxofon
Brad Whiteley- zongora és preparált zongora
Daniel Ori – bass
Scott Colberg - bass
Shareef Taher- dobok

Ezeket hallhatjuk:
1.    Interior Design
2.    Guru
3.    Me, But Not Myself
4.    Alter Ego
5.    Prickly
6.    Centrifuge
7.    You’re My Mystery
8.    Induviduation: Part 1
9.    Induviduation: Part 2
10.    Induviduation: Part 3
11.    Induviduation: Part 4
12.    Induviduation: Part 5
13.    Lifecycle