The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ari Erev: Flow

Az izraeli zongorista, Ari Erev a közelmúltban készítette el a harmadik albumát, ami a Flow címet kapta. A muzsikus egy klasszikusnak mondható trió lemezzel csatlakozott hajdan az elsőlemezes előadók táborához. A 2008-as hanghordozó az About Time címet kapta. Hiába fogadta sikeresen a piac a kiadványt, a folytatásra négy évet kellett várnia a zenéjét megkedvelőknek, az A Handful Changes – amelyet egy nagyobb létszámú muzsikusgárdával készített Erev - 2012-ben került a boltokba. Egyébként úgy tűnik, hogy a muzsikus „ráállt” erre a négyéves ciklusra, hiszen a mostani friss koronggal is ezt az „időütemet” tartja. A Flow-n 12 felvételt találunk a latin jazz jegyében. A lemezt hallgatva egy képzeletbeli kubai utazáson vehetünk részt, az utunk során, olyan számok töltik be az „idegenvezető” szerepét, mint pl. a „Jumping in the Water”, a címadó „Flow”, a „Treasures in Havana” és a „Latin Currents”. Igazi telitalálat ez az album azok számára, akik szeretik a tüzesebb jazz dallamokat. Tekintettel arra, hogy kifejezetten „rádióbarát” kompozíciókról van szó, még azok számára is ajánlható a repertoár, akiknek nem a jazz a kedvenc műfajuk.

Közreműködnek:
Ari Erev: piano; Eli Magen: nagybőgő; Ron Almog: dobok; Yuval Cohen: szoprán szaxofon (1, 3, 5, 7, 10); Gilad Dobrecky: ütősök (1, 3, 5, 10).

A lemezen található számok listája:

 1. Jumping in the Water
 2. Flow
 3. Playful Moments
 4. July, Again
 5. Treasures in Havana
 6. Inner Story
 7. What the Heart Sees
 8. Continuance
 9. Domingo
 10. Latin Currents
 11. Gan Ha-Shikmim
 12. Endless Stars