The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ben Adkins: Salmagundi

Az amerikai jazzdobos, Ben Adkins saját kiadójánál jelentette meg bemutatkozó albumát, ami a salmagundi címet kapta. A 10, vagy ha úgy tetszik, akkor 9 számos album (a „When You Smile at Me” című kompozíció két változabna is szerepel a korongon) a debütáló lemezek hagyományos forgatókönyve szerint készült, a repertoár jelentős hányadát – a „Fungi Mama”-tól a „Chelsea Bridge”-ig és a Cheryl-ig – jazz sztenderdek adják. Közéjük „ékelődnek” Adkins saját szerzeményei (pl. a „Lucky”, a „Five in Time”, a „Whe You Smile at Me” stb.). A lemezt hallgatva érezhető Adkins arra irányuló törekvése, hogy minél több stílusban megmutassa a tudását. Ebből fakadóan a színes repertoárban éppen úgy megtalálhatjuk a swing-et („Lucky”), mint a latin illetve a new orleans-i dallamokat („Fungi Mama”, „That Jambalaya”) vagy az érzelmes balladákat („Chelsea Bridge”). Az amerikai jazzdobos bemutatkozó albuma elsősorban azoknak szól, akik kedvelik a változatos műsort felvonultató kiadványokat.

Összességében elmondható, hogy ezzel a jól hangszerelt és igényesen összeállított albummal nem csak önmaga elé tette magasra a lécet Bed Adkins, hanem a lemezpiacra most érkező többi új szereplő számára is.

Közreműködnek: Ben Adkins: dobok, Joshua Bowlus: zongora és egyéb billentyűsök, Alphonso Home: trombita és szárnykürt, Paul Miller: gitár, Stan Piper: nagybőgő

Vendég muzsikusok: Linda Cole: ének, Chris Adkins: gitár, Michael Emmert: szaxofon

A lemezen található számok listája:

  1. Lucky
  2. Fungii Mama
  3. Let’s dance (The Night Away)
  4. You and the Night and the Music
  5. When You Smile at Me (reprise)
  6. That Lambalaya
  7. Five in Time
  8. Chelsea Bridge
  9. Cheryl
  10. When You Smile at Me

Honlap: www.benadkinsmusic.com