The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Christian Finger: Ananda

A német dobos, Christian Finger igazi világpolgárnak számít, hiszen Hollandiában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban is hosszabb ideig élt, az említetteken kívül, pedig számos más országban is megfordult. Kompozícióiban a kultúrák és a világ sok színűségét gyúrja egybe, ezért a művei unikális értékkel bírnak.

Finger nem tartozik a gyakran lemezt készítő előadók közé, az első nagyhatású lemezét 2000-ben készítette Balance címmel, amelyet 2005-ben a Merge Into Beauty követett. Most pedig itt van a teljes egészében saját kompozíciókat tartalmazó új album az Ananda, ami egy nagyon gazdagon hangszerelt, még egy vonósnégyest is „foglalkoztató” album.
A 13 számos repertoár olyan, mint egy útinapló, amelyben nem betűk vannak, hanem hangjegyek. Ha engedünk Finger invitálásának, akkor a képzelet (és a zene) szárnyán mesés helyekre juthatunk el. Például az „African Skies, Linear Lives” Afrikába csábít bennünket. Ez a repertoárt nyitó szám a lemez utolsó negyedében újra felbukkan, de ott már egy hosszabb, nyolc perces változatban. A „Nights Beyond India” című számmal egy kicsit belekóstolhatunk a kontinensnyi ország „ízébe”. Habár az utazás többi állomása nem kerül nevesítésre, mégis azt érezzük, hogy folyamatosan úton vagyunk. Az Ananda című lemez azoknak szól, akik másra, egyedibbre vágynak, mint amit a rádióadók naponta az éterbe küldenek. Remélhetőleg az album folytatására nem kell újabb öt-tíz évet várnunk…

Akik ezt a muzsikát varázsolták:
Christian Finger- dobok
Jeff Ballard – dobok
Vadim Neselovskyi –zongora
Dave Stryker –gitár
Zach Brock – hegedű
Bobby Harden –ének
Pete McCann-gitár
Adam Armstrong- nagybőgő
Mivos vonósnégyes

Ezeket hallhatjuk:
1.    African Skies, Linear Lives
2.    Truth Waltzed In
3.    Interlude
4.    Ananda
5.    Nights Beyond, India
6.    Two Faces
7.    For Now
8.    Secred Procession I
9.    Secred Procession II
10.    Not Gone, Not Forgotten
11.    African Skies, Linear Lives
12.    In’s Weltenall 1
13.    In’s Weltenall 2