The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Alex Belhaj’s Crescent City Quartet: Sugar Blues

A gitáros-énekes Alex Belhaj a Crescent City Quartet névre hallgató zenekarával most készítette el a bemutatkozó albumát, ami a Sugar Blue címet viseli. A muzsikus 2010 tavaszán hosszabb időt töltött a jazz fővárosának számító New Orleansban, hogy az ottani atmoszférából merítsen ihletet ehhez a lemezhez, ezért nem meglepő, hogy az album anyaga mélyen a jazz és blues tradícióban gyökerezik.

A 12 számos repertoárban – a „Weary Blues”-tól a „Tiger Rag”-ig - szinte mindent megtalálhatunk, ami New Orleans-ban zeneileg előfordulhat. Azáltal, hogy a muzsikusok igyekeztek minden arcukat megmutatni egy igazán sok színű albumot kaptunk. Habár a repertoárban közel azonos kvalitású számok kerültek, mégis akad néhány kihagyhatatlan kompozíció a kínálatban. Ezek közé tartozik a címadó „Sugar Blues”, a „My Man Rocks Me With One Steady Roll” és a „Sitting On Top Of The World”.Remélhetőleg a jövőben is sokat hallunk még erről a csapatról, mert a bemutatkozó anyaguk azt mutatja, hogy érdemes tovább ténykedniük.

Akik ezt a muzsikát varázsolták:
Alex Belhaj- akusztikus gitár és ének
Ray Heitger-klarinét és ének
Dave Kosmyna- kornett és ének
Jordan Schug- bőgő

Ezeket hallhatjuk:
1.    Weary Blues
2.    My Bucket’s Got A Hole In It
3.    Sugar Blues
4.    Careless Love
5.    Viper Mad
6.    His Eye Is On The Sparrow
7.    Four Or Five Times
8.    My Man Rocks Me With One Steady Roll
9.    Tiger Rag
10.    Sitting On Top Of The World
11.    You Don’t Love Me
12.    Take My Hand, Precious Lord