The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Logan Richardson:Shift

A ’30-as évei közepén járó amerikai altszaxofonos, Logan Richardson eddig két saját albumot készített (Celebral /2007/, Ethos /2008/), továbbá hét olyan lemez szerepel a diszkográfiájában, amelyet az amerikai jazz dobos legenda, Billy Hart-tal közösen rögzített. Az amerikai muzsikus számára nagy jelentőséggel bír az idei év, ugyanis az új lemeze, ami a Shift címet kapta, a nagy presztízsű Blue Note Records-nál jelent meg, ráadásul olyan világklasszis művészt sikerült stúdióba csábítania, mint Pat Metheny.

Az új hanghordozó, egyórányi játékidő mellett 11 változatos felvételt vonultat fel. Richardson zenei világa igen változatos. Jól megfér benne egymás mellett a bebop, a soul és a blues. A 11 dal mindegyike egy-egy önálló történetet és üzenetet hordoz, ezek egy része szomorú, melankólikus, más része pedig sodró lendületű és energikus. Richardson erőteljes szaxofon-szólóival és gitártémáival egy színes, sokrétű album lett az eredmény. Az amerikai muzsikus a zenésztársaival egyetemben remek munkát végzett. Ezt a remekművet nem szabad kihagyni. Ez Richardson eddigi legjobb albuma, így kíváncsian várjuk: innen vajon hova tovább?

Közreműködnek:
Pat Metheny- gitárok

Jason Moran- zongora és Fender Rhodes
Harish Raghavan –nagybőgő
Nasheet Waits- dobok

A lemezen található számok listája:

 1. Mind Free
 2. Creeper
 3. In Your Next Life
 4. Locked Out Of Heaven
 5. Slow
 6. When I Wake (Interlude)
 7. Imagine
 8. Alone
 9. In Between (Interlude)
 10. Time
 11. Untitled