The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Paul Stephenson: Girl With A Mirror

Az angol, de jelenleg Franciaországban élő gitáros, Paul Stephenson és a német Stockfisch Records kapcsolata már bő egy évtizedes múltra tekint vissza. A Beatles-en „nevelkedett”, durham-i művész 2002-ben debütált, a Light Green Ball című anyagával a népszerű lemezcégnél. A bemutatkozó korongot néhány évvel később a These Days követte, most pedig itt van a Girl With A Mirror. Habár a „frontvonalban” a gitáros áll, a kiadvány mégsem nevezhető „egy szál gitáros” produkciónak, ugyanis egy nagy létszámú zenész csapat munkája ez a korong.

Az igazán személyes hangvételű, folkos lemez repertoárjában – egy órányi műsoridő mellett – 15 felvételt találunk. Amit a lemezen találunk az egy jól szerkesztett, szépen kidolgozott anyag, melynek meghallgatása után nem marad az emberben hiányérzet. Határozottan jó ötlet volt a Geigenhof Quartet szerepeltetése az albumon, mivel a közreműködésükkel tovább gazdagodott az anyag. A kínálatban egytől egyig fülbemászó dallamú felvételek követik egymást, közülük leginkább a „The Silver String”, a „Rainy Day Man”, a címadó „Girl With A Mirror” és az „Eyes Will Be Open” számíthat a legnagyobb hallgatottságra.

Természetesen a Girl With A Mirror című korong a Stockfisch Records hagyományaihoz híven egy magas hangzáshűségű kiadvány, ami hybrid SACD formátumban került a boltokba.

Közreműködnek:
Paul Stephenson  -  ének és gitár  /  Ian Melrose  -  gitárok, dobro, fuvola  /  Don Ross  -  dobro  /  Manfred Leuchter  -  harmonika  /  Lea Morris  -  háttér vokál  /  Martin Huch  -  pedal steel  /  Beo Brockhausen  -  szoprán szaxofon, fuvola, mbira, ütősök  /  Alessandro Gulino  -  electric basszusgitár  /  Hans-Jörg Maucksch  -  basszusgitár  /  Grischa Zepf  -  basszusgitár  /  Ralf Gustke  -  dobok és ütősök  /  "Geigenhof-Quartett":   Wojtek Bolimowski  -  hegedű  /  Aleksandra Glinka  -  hegedű  /  Oksana Labach  -  brácsa  /  Lucile Chaubard  -  cselló

Honlap: www.stockfisch-records.de