The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Savoldelli Casarano Bardoscia:The Great Jazz Gig In The Sky

A sokoldalú énekes, Boris Savoldelli nem kisebb dologra vállalkozott, mint arra, hogy „újraálmodja” a Pink Floyd 1973-as legendás lemezét, a Dark Side Of The Moon-t. Nem új keletű a vonzalma a régi idők nagy zenéi iránt, hiszen 2005-ben volt már egy rövidebb projektje, amelynek keretében a Beatles együttes „Get Back Revolution”-jét dolgozta át.

A MoonJune Records gondozásában megjelent friss album a The Great Jazz Gig In The Sky címet kapta, ami megegyezik a Pink Floyd egyik számának a címével. A repertoár követi az eredeti album struktúráját, eltérés mindössze az album közepén van, ugyanis Savoldelli a lemeze címadó számából és a „Money”-ből kreált egy művet.

A sokoldalú énekes produkcióján egyértelműen érződik, hogy egy nagyon új, nagyon modern megközelítésben igyekszik tálalni a Pink Floyd ikonikus számait. Olyan, mintha azt szeretné megmutatni a világnak, hogy miként gondolkodna a zenekar a 21. században. A keményvonalas Pink Floyd fanok közül sokan fanyalognak majd az új kiadvány kapcsán, de akik nyitottak a zenei innováció terén, azok sok új élménnyel gazdagodhatnak, ha meghallgatják Savoldelli lemezét.

Közreműködnek:

BORIS SAVOLDELLI: ének, „zajok” és elektronika
RAFFAELE CASARANO: szaxofonok és elektronika
MARCO BARDOSCIA: nagybőgő és elektronika

Vendég zenészek:

DEWA BUDJANA: gitár (6. szám)
WK569: hangeffektek (6. és 7. szám)
MAURIZIO NOBILI: reciter (5. szám)

A lemezen található számok listája:

  1. Speak to Me (Mason)
  2. Breathe (Waters, Gilmour, Wright)
  3. On the Run (Gilmour, Waters)
  4. Time (Mason, Waters, Wright, Gilmour)
  5. The Great Gig in The Sky/Money (Wright, Torry, Waters)
  6. Us and Them (Waters, Wright)
  7. Any Colour You Like (Gilmour, Mason, Wright)
  8. Brain Damage (Waters)
  9. Eclipse (Waters)

Honlap: www.borisinger.eu