The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Steve Slagle & Bill O’Connell: The Power Of Two

A két amerikai muzsikus, a grammy díjas Steve Slagle (szaxofon és fuvola) és Bill O’Connell (zongora) a most megjelent friss albumával (The Power Of Two) talán azt szeretné „bizonyítani”, hogy mennyi lehetőség rejtőzik a legkisebb zenekari felállásban a duóban. A lemez meghallgatása után a többség vélhetően azon a véleményen lesz, hogy a „kísérlet” sikerült. 

A 11 számos korongon közel egyenlő arányba találkozhatunk a két muzsikus saját szerzeményeivel és a halhatatlan művek feldolgozásaival. Ez utóbbiak közé tartozik például a „Peri’s Scope” (Evans) és a „Circle” (Davis) is.
Két olyan muzsikusról van szó, akik elsősorban a nagyzenekari közeghez szoktak hozzá az elmúlt évtizedek alatt. A mostani közös produkciójukat többek között pontosan ez teszi izgalmasság. Hiszen a duó egy olyan zenekari felállás, ami pompás lehetőséget kínál a személyes hangvételű játékhoz. A Slagle-O’Connell kettős hallhatóan nagy kedvvel játszik, élvezik és maximális mértékben élnek is a kettősben rejlő lehetőségekkel. Produkciójukban még a jól ismert örökzöldeket is képesek új felfogásban megszólaltatni. Persze, a saját kompozícióik – a „Good News”-tól a címadó „The Power of Two”-ig és az „Into Your Grace”-ig – is tartalmas hallgatnivalót kínálnak a jazzrajongóknak.

A lemezen ezeket a kompozíciókat találjuk:
1.    Good News
2.    One Life
3.    Peri’ Scope
4.    I’ll Wait and Pray
5.    A New Day
6.    KD JR.
7.    The Power of Two
8.    The Duke
9.    Circle
10.    Into Your Grace
11.    Whisling Spirits

Honlap: www.steveslagle.com és  www.billoconell.net