The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

The City Boys Allstars: Personal Thing

A nagyzenekari produkciók kedvelői számára igazi csemegét jelent a new york-i székhelyű, The City Boys Allstars új albuma, a Personal Thing. A tengerentúlon igen népszerűnek számító zenekar új korongja vélhetően hasonló „karriert” fog befutni, mint az előző lemezük a Blinded by the Night, amelyet a rangos DownBeat magazin az év egyik legjobb hanghordozójának választott 2014-ben.

Az új lemezen 50 perc körüli játékidő mellett - változatos programot kínálva - 12 számot találhatunk. Az amerikai csapat által képviselt zenei stílust nehéz kategóriák közé szorítani, hiszen a műsorukban a jazz-től a rock-ig, a soul-tól a blues-ig és a gospel-ig szinte mindent megtalálhatunk. A stílusok említett kavalkádja teszi igazán színessé az albumot. A nagyzenekari produkciókkal még csak most ismerkedők számára tökéletes belépőt jelent ez a kiadvány, de nem csak a „belépőknek”, hanem az „elkötelezett hívek” számára is tartogat kellemes perceket a The City Boys Allstars.A Personal Thing című album minden igényt kielégítően CD, bakelit és elektronikusan letölthető formátumban is elérhető.Közreműködnek:
Mike Merola – gitár, Al MacDowell – nagybőgő, Rob Clores- billentyűsök, Nick Saya- dobok, Dan Sandownick – ütősök, Lev Soloff- trombita, Tony Kadleck –trombita, Andy Snitzer – szaxofon, „Blue Lou” Marini – szaxofon, Tom „Bones” Malone – szaxofon és harsona, Bill Kurz – vokál, Angel Rissoff – vokál, Horace Scott II - vokál

A lemezen ezeket a kompozíciókat találjuk:
1.    Birdland
2.    Personal Thing
3.    Fine Wine
4.    I won’t write your song
5.    Shining Star
6.    Summer Nights
7.    Tru the Glass
8.    Sugar Bowl
9.    Baby
10.    I’m a real nice guy you wouldn’t like me
11.    Will have to do
12.    Meaning of lifeHonlap: 

www.thecityboysallstars.com