The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Válogatás a norvég Kirkelig Kulturverksted legújabb kiadványaiból

Két érdekes kiadvánnyal kezdte az idei évet a norvég Kirkelig Kulturverksted (vagy ismertebb nevén a KKV). Az egyik Masha Vahdat új albuma, ami a Traces of an Old Vineyard címet kapta. Az énekesnő nevét már jól ismerik a minőségi zene szerelmesei, ugyanis az elmúlt évek során számos remek lemezzel örvendeztette meg a rajongótáborát.

A friss kiadvány repertoárjába 12 dal került. Mondhatni már megszokott módon az egyes dalokhoz az iráni irodalom jelentette az „alapot” Vahdat számára. A Tord Gustavsen által hangszerelt melódiák egy időtlen világba csábítják a hallgatót. A felvételek remek alkalmat kínálnak az ember számára a külső világ kikapcsolására és egy kis belső szemlélődésre.

Az album egyik meghatározó dalából, a „Vanishing Lines”-ból készült hivatalos videó már elérhető a legnagyobb videó-megosztó portálon. Érdemes megnézni!

9335702458 FXCD411 290x260Habár a rock’n’roll királyának, Elvis Presley-nek a dalai már „millió” feldolgozást megértek, még napjainkban is inspirálóan hatnak sok muzsikusra. Most készült el, Change of Habit címmel a legújabb verzió, mégpedig Lisa Dillan és Asbjorn Lerheim jóvoltából. Az album nagy erénye, hogy az előadók nem állnak be azoknak a sorába, akik másolni igyekeznek Elvis-t. Ők a dalok mondanivalóját megtartva egy új hangzásvilág felé mozdultak el. A zenéjükkel azt mutatják meg, hogy milyen lenne egy norvég szellemben gondolkodó Elvis.

A 11 számos albumon olyan remekül tálalt melódiák követik egymást, mint pl. a címadó „Change Of Habit”, a „That’s All Right, Mama”, az „Any Day Now” és a „Mary In The Morning”.

Honlap: www.kkv.no