The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Wicked Heads: Superheroes

A Wicked Head névre hallgató lengyel formáció az amerikai zene elkötelezett híve, ebből fakadóan a zenei világukban – a folk rocktól a bluegras-ig és a modern country-ig - minden jelen van, ami a tengerentúlról jön. Az együttes 2014-ben lépett be a lemezes előadók táborába címként a nevüket viselő EP-vel. Ezt, még ugyanebben az évben a Choices című nagylemez követte. Két évvel később egy újabb EP-nek örülhettek a rajongók, ez a II címet kapta.

A tavalyi év második felében, a Hevhetia Records gondozásában egy új albumot dobtak a piacra Superheroes címmel. A repertoárban 9 rövidebb-hosszabb kompozíció követi egymást. A vitathatatlanul amerikai zenék között éppen úgy megtalálhatjuk a rövidebb tételeket (pl. az „Eddie” és a „Circus”), mint a hosszabb lélegzetű darabokat (pl. az „Intruder” és a „Choices”). A felvételekből a hallgató számára könnyen átjön, hogy egy nagyon lelkes, energikus zenei formációval van dolgunk. Ez a lelkesedés hamar átragad a lemezzel ismerkedőkre is. A szó jó értelmében vett buli zene ez, főként azok számára, kik szeretik az amerikai zenének ezt a szegmensét.

A közönség nagy örömére vélhetően valamelyik hazai kamionos vagy motoros találkozó szervezői is felfedezik ezt a zenekar. Habár a kiadvánnyal hangzáshűség szempontjából semmi probléma nincs, de az ilyen produkciók élőben „ütnek” igazán nagyot.

Közreműködnek:
Jacek Bilinski – akusztikus és elektronikus gitár
Mariusz Wróblewski – basszusgitár
Wojciech Siatkiewicz – dobok
Kasia Miernik – zongora és ének

A lemezen található számok listája:

  1. Western (4:11)
  2. Eddie (2:52)
  3. Intruder (5:28)
  4. Superheroes (3:37)
  5. Circus (2:44)
  6. Nancy (4:39)
  7. Roy’ Head (4:48)
  8. Guns (3:51)
  9. Choices (6:27)

www.hevhetia.com