The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Twenty Five Magic Years-The Jubilee Album

Már negyed százada annak, hogy Siggi Loch lemezcég alapítása mellett döntött, így született meg a német ACT Music kiadó, amely a tevékenységével az elmúlt két és fél évtized alatt közel 500 kiadvánnyal gazdagította az európai, zenei palettát. Olyan remek művészeket ismerhettünk meg általuk, mint például Nguyên Lê, Esbjörn Svensson, Nils Landgren, Michael Wollny, Viktoria Tolstoy, Lars Danielsson, Wolfgang Haffner, Youn Sun Nah és még hosszan sorolhatnánk. Az ünnep alkalmából egy igazán színes albummal kedveskedett a kiadó a vásárlóinak. A Twenty Five Magic Years-The Jubilee Album címet viselő kiadványra 13 ismert és kevésbé ismert kompozíció került. Hűen az ACT Music szlogenjéhez („connecting the unexpected”) egészen másként szólalnak meg, mint ahogy azt megszoktuk. Az albumot a jól ismert „Come Together” nyitja, méghozzá Nils Landgren, Ulf Wakenius és Lars Danielsson különleges tolmácsolásában, de említhetnénk a repertoár második feléből a „Swing swing swing”-et is Michael Wollny és Wolfgang Haffner előadásában. Elképzelhetetlen egy ilyen válogatás album a (tragikus balesetben fiatalon elhunyt) svéd zongorista, Esbjörn Svesson felvételei nélkül. A repertoár első felében a hajdani triójával a „Dodge The Dodo” számmal van jelen, a lemez végén pedig egy szóló számot hallhatunk, a „Prelude in D Minor”-t.
Az ünnepi kiadvány egyfajta keresztmetszeti képet ad a német cégnél folyó munkáról. Vélhetően sok jazz barátot fog arra ösztönözni, hogy beleássa magát a kiadó teljes kínálatába. A „bakeliteseknek” jó hír, hogy az albumok egy része a cd formátum mellett fekete lemezen is elérhető.
Mivel az ACT Music kiadványai gyakori szereplői a különböző hifi és high end kiállításoknak, így vélhetően ezzel a lemezzel is találkozni fogunk majd valamelyik kiállító standján.

Az albumon található számok listája:
1.    Come Together ( John Lennon / Paul McCartney) 04:26
2.    Shadows In The Rain ( Sting: G. M. Sumner) 03:52
3.    Monologue ( Esbjörn Svensson / Per Holknekt) 03:41
4.    Dodge The Dodo ( Esbjörn Svensson / Dan Berglund / Magnus Öström) 06:41
5.    Walk Tall ( Nat Adderley) 03:45
6.    Paco’s Delight (Ulf Wakenius) 03:37
7.    Bitter Ballad (Youn Sun Nah) 04:07
8.    Prag Ballet ( Marius Neset) 05:46
9.    White Moon ( Chris Beier) 05:46
10.    Tears for Esbjörn ( Iiro Rantala) 06:45
11.    B&H (Vincent Peirani) 09:45
12.    Swing, Swing, Swing ( Wolfgang Haffner / Michael Wollny) 06:35
13.    Prelude in D Minor ( Esbjörn Svensson) 04:13