The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

MrSpeakers fejhallgatók az Audio Centrumban

A Nordost Heimdall2 speciális fejhallgató kábelek kompatibilitási listája kapcsán merült fel a hazánkban eddig ismeretlen San Diegó-i gyártó neve, amely természetesen egyből szemet szúrt az újdonságokra különösen fogékony forgalmazónak, aki ezek után hamarosan meg is kereste a céget a hazai forgalmazás tekintetében.

A tárgyalás kimenetele felől nem lehetnek kétségeink ugyanis az eredményei immár kézzelfoghatók az üzletben illetve megtekinthetők a forgalmazó honlapján, hiszen a MrSpeakers három fejhallgatóból és három fejhallgatókábelből álló választéka immár nálunk is meghallgatható és megvásárolható.

A gyártó Mad Dog névre hallgató legkisebb modellje valójában a Fostex T50RP stúdió fejhallgatójának kifinomult módon feltuningolt változata, számos módosítással és átalakítással, melyek számtalan órányi zenehallgatás, kísérletezés és mérés után születtek meg. A típus egyik legfőbb jellemzője a különösen jó basszus-átvitel, arra azonban ügyeltek a fejlesztők, hogy mindez ne a többi tartomány kárára történjen. A Mad Dog fejhallgató finom báránybőr borítású párnákkal kerül forgalomba, amelyek egyrészt növelik a viselési komfortot, másrészt pedig a hangminőségre is jótékony hatást gyakorolnak.

A sorban következő Alpha Dog tulajdonképpen a világ első 3D nyomtatóval készült fejhallgatója, legalábbis ami a kagylóit illeti, mert a kábelét és a benne található hangszórókat azért nem úgy nyomtatták. A teljesen zárt kivitelű típus nagyok sok innovatív elemmel rendelkezik, közte a dupla falú rácsos kamrával, ami a leírások szerint látványosan megnöveli a színpad méretét, gyorsabb illetve erőteljesebb basszust biztosít, teljesen kizárja a külvilágot, ráadásként a megoldás révén a tervezőknek még a fejhallgató tömegét is sikerült csökkenteniük.

DSC01749

A MrSpeakers fejhallgatók csúcsmodellje a szintén zárt rendszerű Alpha Prime, ami külsőleg teljesen úgy néz ki, mint az Alpha Dog, azonban műszakilag számos ponton eltér tőle. A fülkagylóiban a legendás Fostex T50RP planar meghajtó jelentősen modifikált verziója található, a változtatások eredményeképpen számos auditív előnnyel az eredeti változathoz képest. Gyártója szerint az Alpha Prime egy teljesen műfaj független típus, amivel az esti nyugalomban újra felfedezhetjük a zenei gyűjteményünk darabjai által nyújtott valódi örömöket.
Kíváncsian várjuk…


Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu