The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

System Audio Saxo 1 aktív hangsugárzó

A System Audio legelső aktív hangsugárzója nem pusztán egy erősítővel egybeépített hangdoboz, hanem a vezeték nélküli kapcsolatok révén tulajdonképpen majdnem egy komplett hifi rendszer is, amihez csak egy megfelelő mobiltelefon vagy tablet kell, és már szólhat is a zene bárhol a lakásban anélkül, hogy a tulajdonosnak akárcsak a doboz közelébe is kellene mennie.

A 25 cm magas Saxo 1 „alapállapotában” a belépő Saxo sorozat legkisebb hangsugárzója, amiből most egy vezeték nélkül is használható aktív hangsugárzót is kialakítottak a napjaink trendjeire egyre nagyobb figyelmet fordító dánok. A passzív verzióhoz képest mindössze egyetlen centiméterrel magasabb aktív változat kompakt kabinetjébe a hangszórók, a váltó, a kábelek és a csillapítás mellé még sikerült beépíteni a 2×40 W teljesítményű Class-D erősítőt a hozzá tarozó elektronikákkal (táp, stb.) együtt, míg a pár egyik felének hátlapja egy jól kialakított csatlakozó felületet kapott. Az aktív hangsugárzók passzív üzemmódban nem használhatók, így hangsugárzó terminálok nem kaptak rajtuk helyet, mindössze a jel átlinkeléséhez találunk hangsugárzó csatlakozást. Az előerősítők analóg jeleit sztereó RCA illetve 3,5 mm-es jack aljzatok fogadják, emellett a hangsugárzók a digitális jeleket is tárt karokkal, vagyis optikai bemenetekkel (2×) várják, így ha valaki csak digitális forrást hallgatna rajtuk, még előerősítőre sincs szüksége hozzá. Kommunikációs repertoárjuk további részét a Bluetooth 4.0 lossless aptX, valódi CD minőséget ígérő vezeték nélküli csatlakozás jelenti, amelyen keresztül AAC, WAV és MP3 (320 kb/s) jeleket fogadnak a megfelelő mobileszközökről. A kis dobozka méretéhez képest nagy hanggal és korrekt basszussal rendelkezik, ám akinek ez mégis kevés lenne, a szub-woofer kimenetnek köszönhetően külső aktív mély-sugárzóval erősítheti meg a szettet. A divatos magas fényű fehér és fekete színekben kapható hangsugárzóhoz a totális komfort érdekében távvezérlő is tartozik, amellyel az összes fontos funkciója vezérelhető.

Inter Audio Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu