The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Heimdall 2 fejhallgató kábelek

Az eltávolítható kábellel rendelkező fülesek tulajdonosai kézenfekvő upgrade lehetőségként a Nordost Heimdall 2 sorozatának különféle speciális kábeleivel javíthatják tovább fejhallgatóik hangminőségét, s ehhez a gyártó bőséges választékában szinte mindenféle csatlakozó verzióhoz találnak megfelelő típust.

A Heimdall 2 fejhallgató kábelek 32 AWG 7/40 vezetőit egyenként árnyékolták, a Litz kábel konstrukciónak köszönhetően pedig jelentősen sikerült mérsékelni a tribolektromos zajokat illetve megnövelni a kábelek mechanikus csillapítását. Az összekötő vagy hangsugárzó kábeleknél sokkal többet mozgatott és hajlítgatott, így sokkal jobban igénybevett fejhallgatókábelek tartósságának további növelése érdekében a kábelszerkezeteket Aramid szálakkal is megerősítették, melyek emellett a belső rezonanciák csökkentése révén járulékos előnyként még a hangminőséget is javítják.

A gyártó többi Heimdall modelljéhez hasonlóan a fejhallgató kábelek is a Micro Mono-Filament technológiát alkalmazva készültek a jól bevált extrudált FEP szigeteléssel és mechanikai hangolással, így minimalizálva a belső mikrofóniát és a magas frekvenciás impedancia rezonanciát. Amint a bevezetőben említettem, a kábelek számos különféle csatlakozóval készülnek, valamint XLR-3,5 mm jack és XLR-6,3 mm jack adapterek is kaphatók hozzájuk, így vélhetően a piacon fellelhető összes minőségi füleshez lehet találni közülük megfelelő alternatívát.

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu